αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Lynda.com μπαίνει στο news feed του Linkedin

Το Lynda.com μπαίνει στο news feed του Linkedin

Το Linkedin πήρε τη μεγάλη απόφαση να ενσωματώσει το Lynda.com στο news feed του. Πρόκειται για μια online εταιρία εκπαίδευσης, την οποία εξαγόρασε το Linkedin πριν από 18 μήνες, προς  1,5 δισ. δολάρια.

Τώρα οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν online μαθήματα και tips που θα αφορούν την εργασία και τα skills που πρέπει να αναπτύξει κάποιος. Αυτό το υλικό, θα έχουν τη δυνατότητα να το μοιραστούν ιντερνετικά με τους φίλους τους.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε σε event στο Σαν Φραντσίσκο.

«Είναι η πρώτη φορά που το Lynda.com μπαίνει στο news feed των χρηστών. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το site του Lynda.com θα καταργηθεί στο προσεχές μέλλον», τόνισε μεταξύ άλλων η Tanya Staples (φωτο), μια από τις ανώτερες διευθύνριες του Linkedin.

Παράλληλα, η εταιρία ανακοίνωσε ότι σύντομα θα λανσάρει και bots στα μηνύματα των χρηστών. Τα οποία θα τραβούν πληροφορίες από το ημερολόγιο κάποιου, και θα βοηθούν στο να προγραμματίζει ένας χρήστες τα ραντεβού του, ανάλογα με το πότε έχει ελεύθερο χρόνο. Επίσης, τα bots θα προτείνουν τοποθεσίες για αν γίνει ένα ραντεβού, με βάση τα μέρη που έχουν συναντηθεί δύο άνθρωποι στο παρελθόν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 5 =