αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο Linkedin δίνει δωρεάν αυτά τα 30 online μαθήματα ως την 1η Φεβρουαρίου (Λίστα)

Το Linkedin δίνει δωρεάν αυτά τα 30 online μαθήματα ως την 1η Φεβρουαρίου (Λίστα)

Η πανδημία έχει φέρει τα πάνω-κάτω, και πολλοί είναι οι άνθρωποι που αναζητούν μια νέα θέση εργασίας. Πολλά άτομα αναζητούν εργασία και ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν εντελώς νέα επαγγελματικά μονοπάτια — ενώ άλλοι θέλουν να βρουν καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας στον κλάδο τους. Σε κάθε περίπτωση, αν θες να βρεις μία καλύτερα αμειβόμενη θέση θα είναι χρήσιμο να «εξοπλιστείς» με ορισμένες νέες δεξιότητες ή γνώσεις.

Το Linkedin Learning προσφέρει δωρεάν ως την 1η Φερουαρίου 2022 τα παρακάτω 30 online μαθήματα. Συνήθως, μια συνδρομή στο LinkedIn Learning είναι δωρεάν για δοκιμαστική περίοδο ενός μήνα και στη συνέχεια κοστίζει είτε 26,99 $/μήνα ή 39,99 $/μήνα, ανάλογα με το πακέτο σας. Μια συνδρομή σάς παρέχει πρόσβαση σε περισσότερα από 16.000 διαδικτυακά μαθήματα- βίντεο που σχετίζονται με την καριέρα και σχεδόν όλα μπορούν να σας δώσουν πιστοποιητικά παρακολούθησης για να τα προσθέσετε στο προφίλ σας στο LinkedIn.

Τα 30 μαθήματα που δίνει τώρα δωρεάν η πλατφόρμα μπορούν να σε βοηθήσουν να αναπτύξεις την καριέρα σου και να βρεις μία ακόμα καλύτερη θέση εκεί έξω.

Προετοιμασία για job interviews

Στρατηγικές αναζήτησης εργασίας

Product Management

Enterprise Marketing

SQL

Scrum

Search Engine Optimization (SEO)

Agile Methodologies

R (Programming language)

Amazon Web Services (AWS)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + 17 =