αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο It’s Possible συμμετέχει για πρώτη φορά στην Black Friday: Δίνει διαφημιστικά banners σε τιμές -40%

Το It’s Possible συμμετέχει για πρώτη φορά στην Black Friday: Δίνει διαφημιστικά banners σε τιμές -40%

Για πρώτη φορά το It’s Possible συμμετέχει στην Black Friday! Έτσι λοιπόν έχεις την ευκαιρία να προβληθείς στο κοινό του site για έναν μήνα, με διαφημιστικό banner σε τιμή -40%. Η προσφορά ισχύει για όσους κάνουν κράτηση στο banner της επιλογής τους κατά το 5ήμερο 25- 29 Νοεμβρίου 2019, και μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες και να κλείσουν άμεσα την θέση τους, στέλνοντας email στο itspossiblegr@gmail.com.

Τον τελευταίο μήνα (24 Οκτ.- 24 Νοεμ. 2019) το It’s Possible συγκέντρωσε συνολικά 95.646 μοναδικούς αναγνώστες και 189.610 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics. Με βάση τους αριθμούς, το It’s Possible είναι ένα από τα πιο δημοφιλή sites που ασχολούνται με την καινοτόμο επιχειρηματικότητα και τους freelancers στην Ελλάδα.

Σχεδόν το 50% των αναγνωστών του It’s Possible είναι γυναίκες, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω γράφημα από την επίσημη Facebook Page μας. Κάτι αρκετά σημαντικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι σε ένα business event στην Ελλάδα, περίπου 8 στους 10 είναι άντρες. Την ίδια στιγμή, το κοινό του site είναι στοχευμένο, εστιάζοντας στις νέες ηλικίες- στους λεγόμενους Millennials.

Κλείσε το διαφημιστικό banner σου σήμερα, για να επωφεληθείς από τις Black Friday τιμές και να προβληθείς απευθείας στην κοινότητα του It’s Possible.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × five =