αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο It’s Possible συγκέντρωσε τον Οκτώβριο 44.552 μοναδικούς αναγνώστες και 116.658 προβολές σελίδας

Το It’s Possible συγκέντρωσε τον Οκτώβριο 44.552 μοναδικούς αναγνώστες και 116.658 προβολές σελίδας

Ο Οκτώβριος ήταν ακόμα ένας δυνατός μήνας για το It’s Possible. Το site συγκέντρωσε 44.552 μοναδικούς αναγνώστες και 116.658 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google analytics. Αριθμοί που καθιστούν το It’s Possible ως ένα από τα πιο δημοφιλή ενημερωτικά sites, που ασχολούνται με την καινοτόμο επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

Για έναν ακόμα μήνα, το δυνατό σημείο του It’s Possible ήταν το mobile κομμάτι. Αφού το 58% της επισκεψιμότητας, προήλθε από κινητά. Κάτι που από την μια δείχνει ότι το site προσαρμόζεται πλήρως στα νέα τεχνολογικά δεδομένα, ενώ από την άλλη οι αναγνώστες του είναι εξοικειωμένοι και χρησιμοποιούν καθημερινά φορητές συσκευές.

Μέσα σε αυτό τον μήνα είδαμε πολλές συνεντεύξεις και αποκλειστικά θέματα. Είδαμε να μας μιλούν παλιότεροι επιχειρηματίες, αλλά και άνθρωποι που έκαναν πρόσφατα το ξεκίνημα τους. Είχαμε τη συνέντευξη του συνιδρυτή της Airtame, της startup από την Δανία. Μας μίλησαν οι δύο Έλληνες φοιτητές που θα πάνε στην τεχνολογική «ακαδημία» της Apple. Επίσης, η Operations Manager του Orange Grove, αποκάλυψε στο It’s Possible τα νέα σχέδια του incubator, αφού η διαχείριση του πέρασε πάλι στα χέρια της Ολλανδικής Πρεσβείας.

Συνεχίζουμε δυναμικά και τον Νοέμβριο. Στόχος να πάμε ακόμα ψηλότερα. Το πιο σημαντικό όμως, όπως έχουμε ξανά πει, είναι το site να μην «αλλοιωθεί» μέσα σε αυτή τη διαδρομή. Το It’s Possible είναι –και πάντα θα παραμείνει- ανοιχτό για όλους. Ενώ θα γράφει ακόμα και αυτά που δεν γράφονται αλλού.

Οι διαφημιζόμενοι εδώ

Το It’s Possible έχει δημιουργήσει ένα πολύ ενδιαφέρον περιβάλλον και κάποιοι μπορούν να επωφεληθούν διαφημιστικά από αυτό. Όσες εταιρίες, Οργανισμοί ή ιδιώτες θέλουν να προβληθούν με κάποιο banner στο site μας, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο itspossiblegr@gmail.com. Υπενθυμίζεται, ότι αυτή τη στιγμή «τρέχει» και το πακέτο αποκλειστικά για startuppers και νέους επιχειρηματίες, το οποίο προσφέρει διαφημιστικό banner για 1 μήνα, με μόλις 150 ευρώ. Όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να ενημερωθούν για τις κανονικές τιμές, στο παραπάνω email.

Να τονίσουμε για ακόμα μια φορά, ότι η διαφήμιση στο It’s Possible αφορά μόνο banners και όχι άρθρα ή «πληρωμένες συνεντεύξεις». Αφού έχουμε επιλέξει να διαφοροποιηθούμε από άλλα ενημερωτικά sites και να μην παρέχουμε διαφημιστικά κείμενα κάθε είδους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + 9 =