αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο It’s Possible προτείνει: Οι 3 κινήσεις για να διαχειριστείς καλύτερα το 24ωρο σου, αν είσαι επιχειρηματίας

Το It’s Possible προτείνει: Οι 3 κινήσεις για να διαχειριστείς καλύτερα το 24ωρο σου, αν είσαι επιχειρηματίας

Ζούμε σε μια γρήγορη εποχή. Μεγάλος όγκος δουλειάς που… δεν τελειώνει ποτέ, πολλά deadlines, πολλά tasks που πρέπει να ολοκληρωθούν. Και κάπου εκεί είναι πιθανό να το «χάσεις». Και όλο αυτό το βαύ πρόγραμμα να σε βγάλει νοκ-άουτ.

Ειδικά αν είσαι επιχειρηματίας ή startupper, είναι πιο πιθανό να «πνιγείς» μέσα στην ημέρα σου. Η δουλειά φαίνεται να μην τελειώνει ποτέ, και εσύ «δεν προλαβαίνεις». Το It’s Possible θα σου παραθέσει 3 «γρήγορα» tips για να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου.  Νο1: Παίζει ρόλο τι κάνεις όταν… βαριέσαι. Ασε στην άκρη το κινητό και το scrollάρισμα στο FB. Όταν νιώθεις ότι «δεν έχεις κάτι να κάνεις», καλύτερα πάρε ένα επαγγελματικό τηλέφωνο για να το βγάλεις από τη μέση ή διάβασε ένα βιβλίο.

Δεύτερον, μην δημιουργείς απλά to-do λίστες. Ναι, αυτές για τις οποίες έχεις διαβάσει σε πολλά άρθρα. Το κλειδί εδώ είναι να καθορίσεις από πριν και το χρονικό περιθώριο μέσα στο οποίο θα ολοκληρώσεις το κάθε task που βάζεις στο πρόγραμμα σου.

Τρίτον, βάλε και τον… εξωτερικό παράγοντα στο παιχνίδι. Χρησιμοποίησε έναν φίλο ή ένα App οργάνωσης χρόνου, που δεν θα σε αφήνει να… παραστρατήσεις. Αν π.χ. κάτσεις με τις ώρες να βλέπεις Netflix θα υπάρχει κάποιος να σου χτυπήσει ένα «κουδούνι» και να σε επαναφέρει στον παραγωγικό δρόμο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 5 =