αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο It’s Possible παραθέτει 5 συγκεκριμένους τρόπους, για να βγάλεις χρήματα στον ελεύθερο χρόνο σου

Το It’s Possible παραθέτει 5 συγκεκριμένους τρόπους, για να βγάλεις χρήματα στον ελεύθερο χρόνο σου

Ειδικά στην Ελλάδα, οι μισθοί έχουν μειωθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια. Είναι λογικό λοιπόν, όλοι να ψάχνουν για ένα έξτρα εισόδημα. Κάτι τέτοιο δεν είναι τόσο απλό. Αφού πρέπει να βρεις μια δραστηριότητα η οποία να σου προσφέρει χρήματα, ενώ την ίδια στιγμή θα πρέπει να είναι ευέλικτη και να μπορεί να συνδυαστεί χρονικά με την καθημερινή δουλειά σου. Μη ξεχνάς ότι μιλάμε για έξτρα εισόδημα, άρα δεν έχει νόημα αν αφήσεις την κανονική εργασίας σου.

Υπάρχουν όμως λύσεις. Στην digital εποχή που ζούμε, οι επιλογές που έχεις είναι σαφώς περισσότερες. Ωστόσο, δεν είναι ανάγκη να περιοριστείς μόνο στα digital μονοπάτια. Το It’s Possible παραθέτει 5 συγκεκριμένους τρόπους, μέσα από τους οποίους μπορείς να βγάλεις χρήματα, αξιοποιώντας ουσιαστικά τον ελεύθερο χρόνο σου.

1- Πούλα παλιά αντικείμενα σου. Που; Μερικές δημοφιλείς πλατφόρμες είναι οι Amazon.com, Craigslist ή eBay.

2- Αν κατασκευάζεις ιδιαίτερα αντικείμενα, μπορείς επίσης να τα πουλήσεις. Σε πλατφόρμες όπως οι Etsy, Zazzle, CafePress ή Threadless.

3- Κάνε έρευνες αγοράς και τεστ σε Apps. Μπορείς να το κάνεις μέσω των UserTesting.com, SIS InternationalFocus Group και Global Strategy Group.

4- Sharing Economy. Ναι, αν έχεις π.χ. ένα ακίνητο, βάλε το στην Airbnb

5- Ανέλαβε να πας βόλτες σκύλους και γάτες (στην εποχή μας, ίσως μπορείς να αναπτύξεις πελατεία… μέσω social media)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + 12 =