αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο It’s Possible θα προσφέρει διαφημιστικά banners αποκλειστικά για startups τον Νοέμβριο. Με μόλις 150 ευρώ για όλο το μήνα

Το It’s Possible θα προσφέρει διαφημιστικά banners αποκλειστικά για startups τον Νοέμβριο. Με μόλις 150 ευρώ για όλο το μήνα

Το It’s Possible ανακοινώνει ότι θα προσφέρει διαφημιστικά banners αποκλειστικά για startups και νέες επιχειρήσεις και τον επόμενο μήνα, δηλαδή τον Νοέμβριο, με μόλις 150 ευρώ. Είναι μια πρωτοβουλία που την είδατε για πρώτη φορά τον τρέχοντα μήνα.

Πρόκειται για σταθερά banners, σε συγκεκριμένες θέσεις στο site, τα οποία προσφέρονται προς μόλις 150 ευρώ, για ολόκληρο το μήνα. Στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τους νέους επιχειρηματίες. Μάλιστα, επειδή η ζήτηση τον Σεπτέμβριο ήταν σημαντική, το It’s Possible αποφάσισε να ανοίξει και νέες θέσεις για αυτό τον σκοπό, τον ερχόμενο μήνα.

Spoiler: Τον μήνα που διανύουμε, η επισκεψιμότητα του site αναμένεται να ξεπεράσει τους 45.000 μοναδικούς αναγνώστες και τις 110.000 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics. Οι αριθμοί θα οριστικοποιηθούν στο τέλος του μήνα.

Στα παρακάτω screenshots, μπορείτε να δείτε ποιες θέσεις banners προσφέρονται στο συγκεκριμένο πακέτο. Κάποια βρίσκονται στις σελίδες των άρθρων, στην αρχή και στο τέλος του εκάστοτε κειμένου. Ένα ακριβώς στα δεξιά του εκάστοτε κειμένου και ένα στην home page, ακριβώς κάτω από τα 3 κεντρικά θέματα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com και να «κλείσουν θέση» για τον Νοέμβριο από τώρα. Σημειώνεται, ότι οποιοδήποτε από τα παρακάτω banner κι αν επιλέξει κάποιος, παίρνει δωρεάν ακόμα ένα, στην mobile έκδοση του It’s Possible.

Σελίδες άρθρων

Σελίδες άρθρων

Σελίδες άρθρων

Home Page

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + 9 =