αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο It’s Possible δίνει τον Οκτώβριο, αποκλειστικά σε ελληνικές startups, διαφημιστικά banners με μόλις 150 ευρώ τον μήνα

Το It’s Possible δίνει τον Οκτώβριο, αποκλειστικά σε ελληνικές startups, διαφημιστικά banners με μόλις 150 ευρώ τον μήνα

Το It’s Possible από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, στηρίζει τις ελληνικές startups. Έτσι λοιπόν, τον ερχόμενο Οκτώβριο (το επόμενο μήνα δηλαδή), θα προχωρήσει σε μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία.

Τι θα γίνει: Το site θα παραχωρήσει συγκεκριμένα διαφημιστικά banners, σε ελληνικές startups και νέες επιχειρήσεις, με ένα πολύ χαμηλό μηνιαίο αντίτιμο. Το αντίτιμο αυτό, θα είναι μόλις στα 150 ευρώ τον μήνα. Με απλά λόγια, οι startups που θα θελήσουν να διαφημιστούν με αυτό τον τρόπο τον Οκτώβριο, θα προβάλλονται με σταθερό banner, για ολόκληρο τον μήνα, κάθε ημέρα.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν από τώρα να «κλείσουν θέση». Επικοινωνώντας στο email itspossiblegr@gmail.com. Στην εικόνα που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου, μπορείτε να δείτε ενδεικτικά που θα τοποθετηθούν τα banners για τα οποία γίνεται λόγος. Θα μπουν στις σελίδες των άρθρων, στην αρχή και στο τέλος του εκάστοτε κειμένου. Ακριβώς εκεί, δηλαδή, που πέφτει το μάτι του αναγνώστη. Στο σχήμα που φαίνεται στους κόκκινους κύκλους και αφού φυσικά μετακινηθεί κατάλληλα η θέση του κειμένου. Σημειώνεται, ότι κάθε διαφημιζόμενος, θα λάβει επίσης ένα banner και στην mobile έκδοση του It’s Possible.

Επειδή η τιμή των banners θα είναι ίδια για όλους, οι θέσεις στην οποία θα μπει ο κάθε διαφημιζόμενος θα καθοριστεί από το πότε χρονικά θα «κλείσει θέση». Αν, για παράδειγμα, κάποιος κλείσει πρώτος ένα banner, θα τοποθετηθεί στη «θέση 1». Ο δεύτερος στη «θέση 2» κ.ο.κ.

Η παραπάνω πρωτοβουλία αφορά αποκλειστικά ελληνικές startups και νέες επιχειρήσεις. Όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι διαφημιζόμενοι (π.χ. μεγάλες εταιρίες, Οργανισμοί ή ιδιώτες), μπορούν να επικοινωνήσουν στο email του site, για να λάβουν τις κανονικές τιμές για banners, και να ενημερωθούν για τις αντίστοιχες θέσεις.

Σημειώνεται, ότι τον μήνα που διανύουμε τώρα, η συνολική επισκεψιμότητα του It’s Possible αναμένεται να φτάσει περίπου στους 40.000 μοναδικούς αναγνώστες και τις 110.000 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics. Οι αριθμοί αναμένεται να οριστικοποιηθούν στο τέλος του μήνα και το καθιστούν ως ένα από τα πιο δημοφιλή ενημερωτικά sites στην Ελλάδα, στο πεδίο της καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty + 9 =