αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο iPhone12 θα έρθει με νέο καλώδιο Lightning σε USB-C. Και κάποιοι θα πρέπει να αγοράσουν φορτιστή

Το iPhone12 θα έρθει με νέο καλώδιο Lightning σε USB-C. Και κάποιοι θα πρέπει να αγοράσουν φορτιστή

Παρά τις αναφορές πως τα επερχόμενα iPhone δε θα περιλαμβάνουν το βύσμα φόρτισης μέσα στη συσκευασία, ούτε όμως ακουστικά, αυτό που ξέρουμε σίγουρα, τουλάχιστον προς το παρόν, είναι ότι θα έχουν καλώδιο φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων. Αν νομίζατε όμως ότι θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τον παλιό σας φορτιστή, ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε.

Σύμφωνα με τον γνωστό και έμπιστο leakster @L0vetodream, η Apple θα προσφέρει νέα καλώδια στις νέα της μοντέλα. Συγκεκριμένα, οι συσκευές θα συνεχίσουν να φορτίζουν μέσω Lightning, όμως στην άλλη άκρη θα υπάρχει βύσμα Type-C. Επιπλέον, τα νέα καλώδια φαίνεται να είναι πλεκτά, κάτι που λογικά θα τους δώσει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα.

Το πρόβλημα βέβαια σε όλο αυτό είναι πως όσοι δεν είχατε σκοπό να αγοράσετε νέο βύσμα φόρτισης, θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Το καλώδιο των μέχρι τώρα iPhone ήταν Lightning σε USB-A, πλην των iPhone 11 Pro και 11 Pro Max, οπότε σίγουρα δε θα χρησιμεύσει πουθενά στα μοντέλα από εδώ και πέρα. Ίσως η αλλαγή του καλωδίου σε συνδυασμό με τη μη παροχή φορτιστή να φαντάζει κάπως επιθετική.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + sixteen =