αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο iPassword, το Trello και άλλα: 13 apps που μπορούν να κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη

Το iPassword, το Trello και άλλα: 13 apps που μπορούν να κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη

Αν θες να κάνεις την καθημερινότητα σου λίγο πιο εύκολη, τότε τα παρακάτω apps μπορούν να σε βοηθήσουν. Είναι 13 επιλογές από μια μεγαλύτερη λίστα που έφτιαξε το Thrive Global.

Instacart

Η συγκεκριμένη εφαρμογή σου παρέχει ίσως το μεγαλύτερο δώρο: Τον χρόνο! Μπορείς να οργανώσεις τα ψώνια σου στο σούπερ μάρκετ και μέσα σε μια ώρα να τα έχεις στην πόρτα σου.

Waking Up

Αν θέλεις να δοκιμάσεις τον διαλογισμό, ή αν τον έχεις δοκιμάσει χωρίς αποτέλεσμα, η εφαρμογή του Sam Harris είναι για εσένα. Πρόκειται για έναν νευρολόγο με ομολογουμένως πολύ απαλή φωνή, ο οποίος παρέχει μέσω της εφαρμογής του 10λεπτους διαλογισμούς με λόγια που θα σε τονώσουν. Δοκίμασε τη συγκεκριμένη εφαρμογή το πρωί και η μέρα σου αμέσως θα γίνει καλύτερη.

OverDrive

Άπειρα e-books και audiobooks είναι στη διάθεσή σου για να τα διαβάσεις με την ησυχία σου, όπου και όποτε θες. Αν δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από την οθόνη του κινητού σου, τότε πολύ απλά μετάφερε τα αγαπημένα σου βιβλία μέσα στο smartphone σου και θα έχεις τον τέλειο συνδυασμό.

Insight Timer

Πάνω από 30.000 δωρεάν μουσικές και συνεδρίες διαλογισμού έρχονται στα χέρια σου για να βρεις αυτό που χρειάζεσαι μέσα σε λίγα λεπτά. Οι επιλογές είναι χιλιάδες και μπορείς να βρεις από τον διαλογισμό που θα σε γεμίσει ενέργεια μέχρι εκείνον που θα σε κοιμήσει. Extra bonus: Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε γυναικεία ή ανδρική φωνή.

WHOOP

Η συγκεκριμένη εφαρμογή fitness δεν μοιάζει με τις άλλες. Είναι ένα ολόκληρο εργαλείο που μπορείς να μετράς από το πόσο κοιμήθηκες μέχρι την πρόοδό σου στην γυμναστική. Μάλιστα εκεί μέσα θα βρεις και τον τρόπο να υπολογίσεις πόσο πρέπει να κοιμηθείς κάθε βράδυ ώστε να ξυπνήσεις φρέσκος το πρωί.

Goodreads

Εκεί θα βρεις βιβλία αλλά και quotes, μαζί με κριτικές. Έτσι, θα αποφύγεις να αγοράσεις κάποιο βιβλίο που δεν σου ταιριάζει, αφού οι χρήστες γράφουν αν τους άρεσε κάτι ή όχι και γιατί.

Asana και Canva

Η Asana είναι μια εφαρμογή που έχει όλα σου τα καθήκοντα για την ημέρα, και μάλιστα σου στέλνει email καθημερινά με αυτά που έχεις να κάνεις. Η εφαρμογή Canva από την άλλη, σου επιτρέπει να δημιουργείς σχέδια για social media και να τα «δημοσιεύεις» αμέσως.

Wecroak

Αν είσαι έτοιμος για μια μεγάλη πρόκληση, δοκίμασε το Wecroak. Η συγκεκριμένη εφαρμογή σου θυμίζει ότι υπάρχει πιθανότητα να πεθάνεις, 7 φορές την ημέρα, οπότε όσο να είναι, νιώθεις ευγνωμοσύνη για τα όσα ζεις.

Brainwave

Ίσως από τις αγαπημένες μου εφαρμογές. Διάφορα κύματα μαζί με ήχους που προκαλούν θετικά συναισθήματα σε βοηθούν από το να κοιμηθείς μέχρι το να νιώσεις πιο ήρεμος και γαλήνιος.

Habitify

Όλα όσα πρέπει να κάνεις μέσα σε μια μέρα τα καταχωρείς εδώ και η εφαρμογή σου δείχνει πόσα έχεις καταφέρει μέσα στην ημέρα σου, αλλά και τι άφησες πίσω. Επιπλέον, καταγράφει πόσο συχνά κάνεις όλα όσα ήθελες ημερησίως, οπότε το να τα βλέπεις με τα μάτια σου σίγουρα σε βοηθάει να μην παραλείπεις κάτι τόσο εύκολα.

Trello

Διαφορετικές λίστες, κάρτες και ένας μεγάλος πίνακας ώστε να σχεδιάσεις πόσα πράγματα έχεις να κάνεις μέσα στην ημέρα. Το να βλέπεις τη λίστα «καθηκόντων» θα σε βοηθήσει σίγουρα να οργανωθείς και να καταφέρεις περισσότερα.

iPassword

Όλοι σου οι κωδικοί είναι μαζεμένοι σε μια εφαρμογή, ώστε να μην τους ξεχάσεις ποτέ ξανά. Από εκείνον του email σου μέχρι αυτόν της πιστωτικής σου, τέρμα η αγωνία να τα θυμάσαι όλα μαζί.

1 Second Everyday

Μικρές στιγμές που μας γεμίζουν ευτυχία, μαζεμένες σε μια εφαρμογή. Κατάγραψε κάτι που σε κάνει χαρούμενο κάθε μέρα και όποτε θέλεις, θα βρεις όλες τις στιγμές σου ενωμένες με την μορφή clips. Όποτε θες να νιώσεις καλύτερα με τα όσα έχεις καταφέρει και όσους έχεις γύρω σου, απλά κάνε log in.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × five =