αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Instagram σχεδιάζει να λανσάρει το δικό του… Twitter μέσα στο καλοκαίρι- Τι θα μπορείς να κάνεις εκεί

Το Instagram σχεδιάζει να λανσάρει το δικό του… Twitter μέσα στο καλοκαίρι- Τι θα μπορείς να κάνεις εκεί

Το δικό του… Twitter φαίνεται πως ετοιμάζεται να λανσάρει το Instagram. Ναι, καλά διάβασες. Πρόκειται για μια νέα εφαρμογή που θα βασίζεται στο κείμενο και θα ανταγωνίζεται το Twitter.

Η εφαρμογή θα είναι ξεχωριστή από το Instagram, αλλά θα επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν τους λογαριασμούς τους και να διατηρούν το verification και το όνομά τους. Οι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν κείμενα, συνδέσμους, φωτογραφίες και βίντεο διάρκειας έως πέντε λεπτών. Η εφαρμογή θα διαθέτει ένα feed όπου οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν like, να απαντούν ή να αναδημοσιεύουν περιεχόμενο.

Η Meta έχει δοκιμάσει το προϊόν με influencers και ορισμένους δημιουργούς περιεχομένου και έχει έρθει σε επαφή με πρακτορεία ταλέντων και διασημότητες για να τους πείσει να δοκιμάσουν την εφαρμογή. Η Meta ελπίζει να προσελκύσει δημόσια πρόσωπα υψηλού προφίλ, όπως αθλητές, ηθοποιούς, παραγωγούς, showrunners και κωμικούς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα πλατφόρμα θα κάνει το ντεμπούτο της μέσα στο καλοκαίρι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − 9 =