αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Instagram λάνσαρε τον ανταγωνιστή του TikTok

Το Instagram λάνσαρε τον ανταγωνιστή του TikTok

Η Facebook λανσάρει επίσημα από σήμερα στις ΗΠΑ τη νέα λειτουργία Reels για την εφαρμογή Instagram, η οποία προορίζεται ως ακόμα μία λύση δημιουργίας διασκεδαστικών videos διάρκειας έως 15 δευτερολέπτων με ξεκάθαρο στόχο να ανταγωνιστεί το TikTok.

Οι χρήστες θα δουν την επιλογή Reels πατώντας το εικονίδιο της κάμερας στην εφαρμογή Instagram και μπορούν να πραγματοποιήσουν εγγραφή πολλών clips ταυτόχρονα. Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής, υπάρχουν δυνατότητες προσθήκης ήχου, μουσικής από τη βιβλιοθήκη του Instagram, εφέ επαυξημένης πραγματικότητας, αλλά και επιλογή για την ταχύτητα αναπαραγωγής του video ή του ήχου.

Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα δούμε το Reels σε άλλες αγορές, αλλά από τη στιγμή που έγινε η αρχή στις ΗΠΑ, η επέκταση της λειτουργίας θα γίνει σχετικά σύντομα. Αρκεί φυσικά να μην πάει άκλαφτη, όπως πολλά από τα πειράματα της Facebook. Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία δελέαζει τους δημιουργούς με χρηματικά ποσά για να ανεβάζουν αποκλειστικά στο Reels και σε ορισμένες περιπτώσεις χρηματοδοτεί μέχρι και την παραγωγή των videos.

Πηγή: Techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − 7 =