αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Instagram θα σου δίνει την επιλογή να αποφασίζεις πόσο «ευαίσθητο περιεχόμενο» θα βλέπεις στο timeline σου

Το Instagram θα σου δίνει την επιλογή να αποφασίζεις πόσο «ευαίσθητο περιεχόμενο» θα βλέπεις στο timeline σου

Το Instagram ανακοίνωσε ένα νέο εργαλείο ελέγχου με το οποίο ο χρήστης θα ορίζει πόσο “ευαίσθητο περιεχόμενο” θα εμφανίζεται στην Explore καρτέλα σας. Το νέο Sensitive Content Control θα σας επιτρέψει να βλέπετε λιγότερο περιεχόμενο από αυτά που θεωρούνται προσβλητικά ή αναστατώνουν τους χρήστες, ενώ θα περιλαμβάνει τρεις κλίμακες, Allow, Limit (η οποία θα είναι το default) και Limit Even More.

Να σημειώσουμε πως  περιεχόμενο που παραβιάζει τους κανόνες του Facebook θα αφαιρείται και πάλι. Ευαίσθητο περιεχόμενο ορίζεται το περιεχόμενο που μπορεί να περιλαμβάνει βίαια ή σεξουαλικά posts χωρίς να είναι αποκαλυπτικά, καθώς και αναρτήσεις που προωθούν τη χρήση καπνού ή φαρμάκων. Για παράδειγμα, ένα video με ανθρώπους που πιάστηκαν στα χέρια ή διάφανα ρούχα μπορεί να θεωρηθούν “ευαίσθητα” και έτσι δε θα έπρεπε να εμφανίζονται στην Explore καρτέλα ανθρώπων που έχουν αυστηρά όρια. Η “γραφική” βία ή η γύμνια όμως θα αφαιρούνται εντελώς και δε θα εμφανίζονται ούτε σε αυτούς που επιλέγουν το Allow στο Sensitive Content Control.

Για να ορίσετε τα όρια σε αυτά που θέλετε να βλέπετε στο Instagram σας, επιλέξτε Settings > Account > Sensitive Content Control. Αν δεν εμφανίζεται ακόμα σε εσάς, θα το δείτε σε λίγες μέρες.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − five =