αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο InnovAthens ξεκινά Podcasts για Digital Marketing, Social Media, και άλλα

Το InnovAthens ξεκινά Podcasts για Digital Marketing, Social Media, και άλλα

Θέλεις να ανακαλύψεις τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία που είναι αναγκαία για να «απογειωθείς» στον εργασιακό σου τομέα; Να γνωρίσεις πώς να προσαρμόζεσαι με επιτυχία στην ελληνική αγορά και τις τάσεις της; Να αναπτύξεις δεξιότητες που θα κάνουν τη ζωή σου καλύτερη, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο;

Το INNOVATHENS, ο Κόμβος Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, υποδέχεται το 2022 με μία ολοκαίνουρια ενότητα Podcasts αλλά και ένα συναρπαστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα εργαστηρίων και δωρεάν σεμιναρίων, ειδικά σχεδιασμένο σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς και του σύγχρονου επαγγελματία.

Το podcast, ένα από τα πιο ταχέως αναπτυσσόμενα κανάλια επικοινωνίας των τελευταίων ετών που έχει κατακτήσει εκατομμύρια ακροατές παγκοσμίως, έρχεται από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 στις 08.30 και κάθε Δευτέρα ίδια ώρα στο κανάλι του INNOVATHENS στο Anchor για να δώσει απαντήσεις στα πιο καίρια ερωτήματα του σύγχρονου επαγγελματία. Η νέα, πολυαναμενόμενη ενότητα podcasts είναι digital oriented και αποτελείται από τέσσερις σεζόν, 12 ολιγόλεπτων επεισοδίων η καθεμία (σύνολο 48) που θα καλύψουν τα πεδία Digital Marketing, Social Media, Content Marketing, Ads & Online PR Mail Marketing.

Επίσης, τα εργαστήρια και τα δωρεάν σεμινάρια Ιανουαρίου, ξεκινούν τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, μέσω ZOOM ή live streaming. Στο πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της χρονιάς, οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν τομείς όπως το ψηφιακό μάρκετινγκ, το SEO, το project management και την ανάπτυξη soft skills.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 4 =