αρχικηVIRALΤο HBO Max ετοιμάζει φθηνότερη συνδρομή με διαφημίσεις

Το HBO Max ετοιμάζει φθηνότερη συνδρομή με διαφημίσεις

Η συνδρομητική υπηρεσία HBO Max εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς, σημειώνει μεγάλη επιτυχία στις χώρες όπου προσφέρεται και αναμένεται να τα πάει ακόμη καλύτερα χάριν στις πρεμιέρες ταινιών που κανονικά θα γινόταν στις κινηματογραφικές αίθουσες. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι η WarnerMedia επαναπαύεται και δεν αναζητά τρόπους για να αυξήσει ακόμη περισσότερο τη μάζα των χρηστών της.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι από τον Ιούνιο θα προστεθεί ακόμη ένας τύπος συνδρομής με μικρότερο μηνιαίο κόστος, αλλά όσοι το επιλέξουν δεν θα έχουν πρόσβαση στις πρεμιέρες των ταινιών, ενώ θα τους εμφανίζονται διαφημίσεις σε όλα τα προγράμματα που δεν είναι original παραγωγές για την πλατφόρμα. Δεν έχει γίνει γνωστό το κόστος της συγκεκριμένης συνδρομής μέχρι στιγμής. Υπενθυμίζουμε ότι η επέκταση του HBO Max στην Ευρώπη θα ξεκινήσει από το δεύτερο μισό της τρέχουσας χρονιάς.

Μέχρι σήμερα το HBO Max καταγράφει 17.17 εκατομμύρια ενεργές συνδρομές, ένας αριθμός που κρίνεται πολύ ικανοποιητικός για τη WarnerMedia, αλλά σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με τα 100 εκατομμύρια συνδρομητών που έπιασε ήδη το Disney+. Σε ό,τι αφορά το Netflix, μόλις τον περασμένο Ιανουάριο έφτασε τους 200 εκατομμύρια συνδρομητές.

Στόχος της WarnerMedia είναι να φτάσει στους 120-150 εκατομμύρια συνδρομητές μέχρι το 2025, ένα νούμερο αρκετά φιλόδοξο δεδομένου του ανταγωνισμού. Ίσως η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την πανδημία και το φθηνότερο πακέτο συνδρομής να οδηγήσουν σε εκτόξευση των συνδρομητών.

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από τις πρεμιέρες των κινηματογραφικών παραγωγών της Warner Bros., το HBO Max προσφέρει στους χρήστες και όλα τα παρακάτω με τιμή συνδρομής $14.99/μήνα.

Πηγή: techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + nine =