αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Google Search θα σε ενημερώνει για το ποια αποτελέσματα είναι αναξιόπιστα

Το Google Search θα σε ενημερώνει για το ποια αποτελέσματα είναι αναξιόπιστα

Τον περασμένο μήνα η Google αποκάλυψε ότι εργάζεται επάνω σε μια νέα τεχνολογία που ονομάζεται Multitask Unified Model (MUM) με την οποία θα προσπαθήσει να σερβίρει καλύτερα αποτελέσματα σε σύνθετα αιτήματα αναζήτησης στο Google Search. Τώρα, η εταιρεία επιστρέφει με μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη του MUM που πρακτικά θα ενημερώνει τον χρήστη για την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Η Google σημειώνει πως παρότι κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να προσφέρει ακριβή αποτελέσματα αναζήτησης, καμιά μπορεί να είναι δύσκολο να ανταπεξέλθει ειδικά σε περιπτώσεις έκτακτης ειδησεογραφίας ή κάλυψης εκδηλώσεων – γεγονότων που βρίσκονται σε εξέλιξη. Γι’ αυτό το λόγο, σύντομα θα εμφανίζει σχετική ειδοποίηση στον χρήστη που θα αναφέρει ότι “αυτά τα αποτελέσματα αλλάζουν ταχύτατα διότι το θέμα είναι καινούργιο και καμιά φορά χρειάζεται χρόνος για να εμφανίσουμε αποτελέσματα από αξιόπιστες πηγές”.

Να σημειωθεί ότι προς το παρόν οι ειδοποιήσεις θα έρχονται μόνο στην Αγγλική γλώσσα για τους χρήστες στις ΗΠΑ, αλλά μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα επεκταθεί σε όλο τον κόσμο και σε περισσότερες γλώσσες.

Πηγή: Techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − nine =