αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Facebook λανσάρει τα Instant Games (θα έχει και Pac-Man το μενού)

Το Facebook λανσάρει τα Instant Games (θα έχει και Pac-Man το μενού)

«Ανάπτυξη, ανάπτυξη, ανάπτυξη». Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας εναλλακτικός τίτλος για το παρόν κείμενο. Μιλάμε φυσικά για το Facebook. Η διάσημη πλατφόρμα προσθέτει ακόμα μια λειτουργία στο ενεργητικό της. Με το όνομα «Facebook Instant Games». Τώρα, οι χρήστες θα μπορούν να παίζουν γνωστά παιχνίδια, όπως το Pac-Man, οπουδήποτε βρίσκονται. Μέσω του Messenger αλλά και του News Feed. Χωρίς να χρειάζεται να «κατεβάσουν» οτιδήποτε.

Μάλιστα, οι χρήστες θα μπορούν… να αναμετρηθούν και μεταξύ τους, μέσω της νέας λειτουργίας. Όπως σημειώνει το αμερικανικό site The Verge, η λίστα θα περιλαμβάνει αρχικά 17 παιχνίδια, ενώ πέρα από τα κλασσικά παιχνίδια, θα περιέχει και αρκετά καινούργια. Αυτά θα είναι διαθέσιμα τόσο μέσω PC, όσο και μέσω της mobile έκδοσης του Facebook.

Για την ώρα, τα Facebook Instant Games βρίσκονται στο στάδιο του τέστ και είναι διαθέσιμα μόνο για περιορισμένο αριθμό χρηστών, έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες δοκιμές. Σύντομα, αναμένεται να είναι διαθέσιμα και για το ευρύ κοινό.

Σημειώνεται, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το Facebook μπαίνει… στα χωράφια των games. Αυτό είχε γίνει στο παρελθόν με το διάσημο Farmville ή με το «κρυφό» παιχνίδι μπάσκετ που είχε εισάγει στο Messenger. Είναι άλλωστε δεδομένο, ότι ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και η ομάδα του θέλουν συνεχώς να εξελίσσουν το προϊόν τους. Και το δείχνουν με κάθε τρόπο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × four =