αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο Facebook λάνσαρε δύο νέα online μαθήματα σε Marketing Analytics και AR Creation- Δες τα από το laptop σου

Το Facebook λάνσαρε δύο νέα online μαθήματα σε Marketing Analytics και AR Creation- Δες τα από το laptop σου

Σκέφτεστε να κάνετε μια αλλαγή καριέρας το 2022 ή μήπως θέλετε να αποκτήσετε δεξιότητες για να παραμείνετε ένα βήμα μπροστά στο πεδίο σας; Ζούμε άλλωστε σε έναν κόσμο που αλλάζει πολύ γρήγορα.

Το Facebook λάνσαρε δύο νέα certificate courses. Με το πρώτο να επικεντρώνεται σε στα advanced marketing analytics και το δεύτερο να ασχολείται με τη δημιουργία και την ανάπτυξη AR. Στόχος να σας βοηθήσουν στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας σε αυτούς τους τομείς ζήτησης που έχουν μεγάλη ζήτηση.

Όπως εξηγεί το Facebook: «Αναπτυγμένο σε συνεργασία με την Coursera, το Πιστοποιητικό Σταδιοδρομίας του Facebook στα Marketing Analytics σας παρέχει δεξιότητες που απαιτούνται για να ξεκινήσετε την καριέρα σας ως marketing analyst, χωρίς να απαιτείται εμπειρία”.

Το μάθημα για το AR θα επιτρέψει στους δημιουργούς AR προηγμένου επιπέδου να αναπτύξουν περαιτέρω τις AR δεξιότητές τους στην αγορά, με next-level τεχνικές δημιουργίας και πληροφορίες για την καλύτερη γνώση της διαδικασίας δημιουργίας στο AR .

Και τα δύο μαθήματα παρέχουν επίσημη πιστοποίηση, με ψηφιακό πιστοποιητικό κατά την ολοκλήρωση, το οποίο μπορείτε να εμφανίσετε στο προφίλ σας στο LinkedIn ή/και οπουδήποτε αλλού ισχύει.

Βρείτε τα μαθήματα εδώ:

Marketing Analytics course

Spark AR creator certification

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + 9 =