αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Facebook θα στέλνει ειδοποίηση όταν «ανεβαίνει» μια φωτογραφία σου, ακόμα κι αν δεν σε έχουν κάνει tag

Το Facebook θα στέλνει ειδοποίηση όταν «ανεβαίνει» μια φωτογραφία σου, ακόμα κι αν δεν σε έχουν κάνει tag

Ένα βήμα παρακάτω θέλει να πάει το Facebook, και θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου για να… καταλαβαίνει σε ποιες φωτογραφίες εικονίζεσαι. Μόλις ένας χρήστης δημοσιεύει μια φωτογραφία στην οποία εικονίζεσαι και εσύ, τότε το FB θα σου στέλνει ειδοποίηση, ακόμα κι αν δεν έχεις γίνει tag στην εν λόγω φωτογραφία.

Με απλά λόγια, η πλατφόρμα θα ξέρει σε ποιες φωτογραφίες φαίνεσαι εσύ, χωρίς να το δηλώσει κάποιος με tag. Στόχος είναι να μπορείς να «ομαδοποιείς» πιο εύκολα τις φωτογραφίες στις οποίες εικονίζεσαι, ενώ με αυτό τον τρόπο θα έχεις και άμεση… ενημέρωση για το αν κάποιος άλλος χρησιμοποιεί κάποια φωτογραφία σου π.χ. για να φτιάξει ένα fake προφίλ.

Όπως εξηγεί το CNBC, μόλις δημοσιεύεται μια φωτο στην οποία φαίνεσαι εσύ, αμέσως θα έρχεται ειδοποίηση σε εσένα. Στη συνέχεια εσύ θα επιλέγεις αν θέλεις να γίνεις tag, να επισημάνεις ότι δεν είσαι εσύ που εικονίζεσαι, να κάνεις report ή να την αγνοήσεις. Η νέα λειτουργία θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε όλους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 12 =