αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Facebook θα σου επιτρέπει να έχεις πολλαπλά προφίλ

Το Facebook θα σου επιτρέπει να έχεις πολλαπλά προφίλ

Σε μια σημαντική αλλαγή προχωρά το Facebook. Συγκεκριμένα, θα αρχίσει να επιτρέπει σε περισσότερους χρήστες να δημιουργούν πολλαπλά προφίλ με τους λογαριασμούς τους στο Facebook.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, στο πλαίσιο αυτής της δοκιμής, ορισμένα μέλη του Facebook θα μπορούν να δημιουργήσουν έως και τέσσερα επιπλέον προφίλ και το καθένα δεν θα χρειάζεται να περιλαμβάνει το πραγματικό όνομα ή την ταυτότητα ενός ατόμου. Για παράδειγμα, οι χρήστες θα μπορούν να έχουν ένα για φίλους και ένα άλλο για συναδέλφους, ο καθένας με τη δική του ροή. Όμως, θα μπορούν να σχολιάζουν ή να κάνουν like σε μια άλλη ανάρτηση μόνο με ένα προφίλ.

Η Meta εντείνει τις προσπάθειές της για να καταστήσει ελκυστικό στους χρήστες το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο, το οποίο έχει δει τον ρυθμό αύξησης των χρηστών – ειδικά μεταξύ των νεώτερων ηλικών – να επιβραδύνεται. Το Facebook έχει προσφέρει στο παρελθόν πολλά προφίλ αλλά με πιο περιορισμένο τρόπο. Τα δημόσια πρόσωπα, για παράδειγμα, ήταν σε θέση να διαχειρίζονται πολλά προφίλ εδώ και χρόνια, ενώ η εταιρεία είχε επιτρέψει στους στους χρήστες να δημιουργούν και διαφορετικές ταυτότητες για ραντεβού ή για το κολέγιο.

Τα πρόσθετα προφίλ θα πρέπει ωστόσο και πάλι να συμμορφώνονται με τις πολιτικές περιεχομένου του Facebook και θα συνδέονται με το βασικό λογαριασμό ενός χρήστη, γεγονός που σημαίνει ότι οι παραβιάσεις κανόνων σε ένα προφίλ θα επηρεάσουν τα άλλα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + 17 =