αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο Facebook ετοιμάζει αλυσίδα καταστημάτων σε όλο τον κόσμο

Το Facebook ετοιμάζει αλυσίδα καταστημάτων σε όλο τον κόσμο

Σε φουλ ρυθμούς τρέχουν οι σχεδιασμοί για την λειτουργία της Metα, της νέας μητρικής εταιρείας κάτω από την σκέπη της οποίας μπαίνουν οι πλατφόρμες, οι εταιρείες και όλες οι δραστηριότητες που ανήκαν μέχρι σήμερα στο Facebook Group. Με στόχο φυσικά το δυνατό μπάσιμο στο λεγόμενο metaverse.

Ωστόσο, ένα από τα πρώτα βήματα δεν θα είναι στον virtual κόσμο, αλλά… στον κανονικό κόσμο εκεί έξω. Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times η Metα σχεδιάζει την δημιουργία μια αλυσίδας καταστημάτων λιανικής σε όλο τον κόσμο.

Τα καταστήματα αυτά θα πωλούν προϊόντα που θα δημιουργούνται κατά κύριο λόγο στα εργαστήρια της εταιρείας (Reality Labs) όπως κάσκες εικονικής πραγματικότητας και έξυπνα γυαλιά. Τα καταστήματα θα έχουν βασική αποστολή την πώληση προϊόντων που θα «συνδέουν» όσους τα αποκτήσουν με το metaverse, τον νέο εικονικό κόσμο που φιλοδοξεί να διαδεχθεί το Διαδίκτυο και σε αυτόν τον κόσμο θέλει να αποκτήσει κυριαρχική θέση η Metα.

Στόχος των καταστημάτων είναι να κάνουν τον κόσμο «πιο ανοιχτό και συνδεδεμένο», σύμφωνα με τα έγγραφα της εταιρείας που είδαν οι Times.

Ο Mark Zuckeberg έχει βάλει σε πλήρη εφαρμογή το πλάνο του. Κομμάτι του οποίου είναι και τα παραπάνω φυσικά καταστήματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − eight =