αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο Facebook εξαγόρασε τη Nascent Objects- Ποιο είναι το σχέδιο πίσω από αυτή την κίνηση

Το Facebook εξαγόρασε τη Nascent Objects- Ποιο είναι το σχέδιο πίσω από αυτή την κίνηση

Στην εξαγορά της μικρής startup Nascent Objects, προχώρησε το Facebook. Η συγκεκριμένη καινοτόμος επιχείρηση, ουσιαστικά δραστηριοποιείται γύρο από ένα λογισμικό, το οποίο μπορεί να κάνει πιο γρήγορη τη δημιουργία αντικειμένων, κυρίως μέσω 3D εκτυπωτών.

Η μικρή startup, σύμφωνα με το αμερικανικό site Recode.net, αναμένεται να στεγαστεί στο κτίριο 8, στο συγκρότημα των γραφείων του Facebook. Εκεί έχει δημιουργηθεί… ένα μυστικό εργαστήριο, με επικεφαλή το πρώην στέλεχος της Google, Xoogler Regina Dugan. Ο ίδιος είχε ασχοληθεί με παρόμοια projects και στο παρελθόν.

Θα πρέπει να θεωρείτε δεδομένο, ότι το Facebook σκοπεύει στο μέλλον να ασχοληθεί (και) με τη δημιουργία διαφόρων γκάτζετς. Δεν είναι τυχαίο, ότι πριν λίγο καιρό η εταιρία δημιούργησε το δικό της εργαστήριο, το οποίο μπορεί να παράξει από το μηδέν νέα προϊόντα. Η εγκατάσταση βρίσκεται στο campus του Facebook, στην Καλιφόρνια. Και μάλιστα σε αυτή έκανε αναφορές και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, αναρτώντας τις σχετικές φωτογραφίες στο επίσημο προφίλ του.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × one =