αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Facebook δοκιμάζει 3 εναλλακτικά News Feed- Θα ελέγχεις καλύτερα τι posts θα σου εμφανίζονται

Το Facebook δοκιμάζει 3 εναλλακτικά News Feed- Θα ελέγχεις καλύτερα τι posts θα σου εμφανίζονται

Από τότε που το News Feed στο Facebook έχασε τη χρονολογική σειρά του, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται οι αναρτήσεις με βάση τις ορέξεις του αλγορίθμου της εταιρείας, αρκετοί χρήστες βρήκαν ακόμα μία αφορμή για να πάψουν να ασχολούνται με το κοινωνικό δίκτυο, τουλάχιστον στο βαθμό που το έκαναν μέχρι τότε.

Για όσους έχουν ψαχτεί λίγο περισσότερο, υπάρχει η επιλογή εμφάνισης των πιο πρόσφατων αναρτήσεων, αρκεί να πατήσει κανείς στις τρεις τελίτσες δίπλα από την επιλογή “News Feed” στη side bar, παρόλα αυτά, ξαναγυρίζει στην αλγοριθμική εμφάνιση μετά από 24 ώρες. Αυτό ενδέχεται να αλλάξει, πάντως, καθώς η εταιρεία πειραματίζεται με την προσθήκη περισσότερων επιλογών ώστε ο χρήστης να οργανώνει καλύτερα αυτά που του εμφανίζονται.

Η “ανακάλυψη” έγινε για μια ακόμη φορά από τη γνωστή αναλύτρια – developer κ. Jane Manchun Wong, η οποία εντόπισε στον κώδικα της εφαρμογής Facebook για συσκευές Android ενδείξεις διαχωρισμού του News Feed σε τρεις καρτέλες: Relevant, Recent και Seen. Λίγο αργότερα, η Facebook επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα TechCrunch ότι όντως πραγματοποιεί δοκιμές εσωτερικά και εξετάζει το ενδεχόμενο να ανοίξει το δοκιμαστικό στάδιο και σε μικρές ομάδες χρηστών.

Πηγή: Techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + eight =