αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Douleutaras.gr «αποβιβάζεται» στην Πάτρα και το Ηράκλειο

Το Douleutaras.gr «αποβιβάζεται» στην Πάτρα και το Ηράκλειο

Μόλις έναν χρόνο μετά την είσοδο στην αγορά της Θεσσαλονίκης, η πλατφόρμα, που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν το σπίτι των ονείρων τους, αναθέτοντας χρήσιμες εργασίες στους κατάλληλους επαγγελματίες, κάνει το επόμενο βήμα, με στόχο προσεχώς να αυξηθούν τα σημεία κάλυψης ανά την Ελλάδα. «To Douleutaras.gr έχει ήδη καταξιωθεί στη συνείδηση ενός πολύ μεγάλου αριθμού πελατών στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος, που διευρύνουμε την παρουσία μας και στο κοινό της Πάτρας και του Ηρακλείου. Το επόμενο βήμα είναι η πανελλαδική μας επέκταση, έτσι ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε με την ίδια αμεσότητα και ποιότητα οποιονδήποτε συμπολίτη μας, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής του», σχολιάζει ο ιδρυτής και CEO της πλατφόρμας, Ανδρέας Γραμμάτης.

Ο τρόπος λειτουργίας του Douleutaras.gr είναι απλός: Ο πελάτης καταχωρεί την εργασία του, συμπληρώνοντας μία σύντομη φόρμα, όπου περιγράφει τις βασικές προδιαγραφές της. Εντός ολίγων λεπτών λαμβάνει μία ή περισσότερες προσφορές από συνεργαζόμενους επαγγελματίες, συνοδευόμενες από το προφίλ του κάθε επαγγελματία. Ο πελάτης διαλέγει, χωρίς καμία δέσμευση, τον επαγγελματία και την προσφορά, που ικανοποιεί περισσότερο τις ανάγκες του και αφού ολοκληρωθεί η εργασία έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει την ποιότητα της υπηρεσίας, που έλαβε. Μόνο πέρυσι το Douleutaras.gr εξυπηρέτησε περισσότερους από 100.000 πελάτες, φιλοξενώντας περισσότερες από 90 επαγγελματικές κατηγορίες. Συνολικά, ο αριθμός των επαγγελματιών, που έχουν εγγραφεί, «αγγίζει» τους 3.500, όπως διαβάζουμε στον Ελεύθερο Τύπο.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο η εταιρεία, που υποστηρίζεται από μεγάλα ελληνικά και διεθνή funds, μεταξύ των οποίων το VentureFriends το PJ Catalyst της Τράπεζας Πειραιώς και το AddVenture, έλαβε τον τρίτο γύρο χρηματοδότησης, ύψους 1,8 εκατ. ευρώ. «Η νέα χρηματοδότηση έθεσε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας την επέκταση σε νέες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και την περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών», καταλήγει ο επικεφαλής του Douleutaras.gr.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − 5 =