αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Disney+ συγχωνεύεται με το Hulu σε μία εφαρμογή

Το Disney+ συγχωνεύεται με το Hulu σε μία εφαρμογή

Η Disney πρόκειται να συνδυάσει το Hulu και το Disney+ σε μια ενιαία εφαρμογή streaming. Και όσοι παραμείνουν στην αυτόνομη κατηγορία Disney+ που βασίζεται σε διαφημίσεις, θα πληρώνουν ακόμη περισσότερα στο μέλλον.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Disney, Bob Iger, ανακοίνωσε τα σχέδια για μια “εμπειρία μίας εφαρμογής” εντός των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της κλήσης για τα κέρδη του δεύτερου τριμήνου αυτής της εβδομάδας: “Ενώ συνεχίζουμε να προσφέρουμε τα Disney+, Hulu και ESPN+ ως αυτόνομες επιλογές, αυτό είναι μια λογική εξέλιξη των DTC [direct-to-consumer] προσφορών μας που θα παρέχει μεγαλύτερες ευκαιρίες για τους διαφημιστές, δίνοντας παράλληλα στους συνδρομητές του πακέτου πρόσβαση σε πιο ισχυρό και βελτιωμένο περιεχόμενο”, δήλωσε ο Iger.

Οι λεπτομέρειες είναι λιγοστές, αλλά η ενιαία εφαρμογή θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2023.

Εν τω μεταξύ, ο Iger προανήγγειλε μια αύξηση της τιμής για την κατηγορία Premium χωρίς διαφημίσεις, η οποία σήμερα κοστίζει $10.99 το μήνα ή $109.99 το χρόνο. Και αν φαίνεται ότι το Disney+ μόλις αύξησε τις τιμές του, αυτό έγινε. Τον Δεκέμβριο του 2022, το τυπικό πρόγραμμα Disney+ αυξήθηκε αρκετά δολάρια από $7.99 το μήνα και $79.99 το χρόνο, αντίστοιχα. Αυτές οι ταινίες Star Wars και Marvel δεν πρόκειται να πληρώσουν από μόνες τους.

Η Disney θα λανσάρει μέχρι το τέλος του έτους και στην Ευρώπη τη διαφημιστική βαθμίδα, η οποία ξεκίνησε στις ΗΠΑ πέρυσι με $7.99 δολάρια το μήνα. Ο Iger δεν είπε πόσο θα πληρώνουν οι Ευρωπαίοι χρήστες.

“Καθώς κοιτάμε προς το μέλλον, θα συνεχίσουμε να βελτιστοποιούμε το μοντέλο τιμολόγησης για να ανταμείψουμε την αφοσίωση και να μειώσουμε την απομάκρυνση, ώστε να αυξήσουμε τα έσοδα των συνδρομητών για την premium βαθμίδα χωρίς διαφημίσεις και να προωθήσουμε την ανάπτυξη των συνδρομητών που επιλέγουν την επιλογή με χαμηλότερο κόστος και με διαφημίσεις”, δήλωσε ο Iger.

Ο Iger δεν διευκρίνισε πώς η Disney θα “ανταμείψει την αφοσίωση”. Μέχρι στιγμής, οι μακροχρόνιοι συνδρομητές έχουν “ανταμειφθεί” μόνο με δύο αυξήσεις τιμών τον τελευταίο χρόνο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − fourteen =