αρχικηVIRALΤο Netflix έδινε πάνω από 2 εκατ. ευρώ για το Έτερος Εγώ. Ο Σωτήρης Τσαφούλιας αποκάλυψε τώρα γιατί χάλασε το deal

Το Netflix έδινε πάνω από 2 εκατ. ευρώ για το Έτερος Εγώ. Ο Σωτήρης Τσαφούλιας αποκάλυψε τώρα γιατί χάλασε το deal

Πριν λίγο καιρό είχαν βγει στη δημοσιότητα οι πληροφορίες που έλεγαν ότι το Έτερος Εγώ ήταν κοντά στο να μπει στο Netflix. Και να γίνει έτσι η πρώτη Ελληνική σειρά που θα έμπαινε στη διάσημη πλατφόρμα streaming. Τελικά όμως το deal χάλασε.

Τώρα ο σκηνοθέτης της σειράς, Σωτήρης Τσαφούλιας, βρέθηκε καλεσμένος στο podcast του Λάμπρου Φισφή. Και αποκάλυψε ότι τα χρήματα που έδινε το Netflix… ήταν πολλά.

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας, μιλώντας για την πρόταση που έγινε από το Netflix είπε: «Η προσφορά δεν αφορούσε εξαψήφιο, αλλά επταψήφιο νούμερο, το οποίο δεν άρχιζε ούτε με 1 ούτε με 2, οπότε το οικονομικό δεν ήταν το πρόβλημα».

Οι συζητήσεις δεν κατέληξαν σε συμφωνία, αφού τα εμπόδια ήταν πολλά. Πρακτικά, η πρόταση του Netflix ήταν να κατέβει η σειρά από την Cosmote, κάτι που η εταιρεία δεν δέχτηκε, με αποτέλεσμα οι δυο πλευρές να χάσουν αρκετό χρόνο για να βρουν τη χρυσή τομή. Η χρυσή τομή δεν βρέθηκε ποτέ, ενώ παράλληλα δημιουργήθηκε ακόμα ένα πρόβλημα: ο τρίτος κύκλος, “Νέμεσις”. 

«Το πράγμα άρχισε να χαλάει όταν η COSMOTE TV αποφάσισε για τους δικούς της λόγους, οι οποίοι είναι απόλυτα σεβαστοί από την πλευρά μου, να προβάλει το Netflix τη σειρά παντού, εκτός από την Ελλάδα και στην Ελλάδα να το παίζει μόνο η COSMOTE TV, και το Netflix αυτό δεν το δέχτηκε. Το Netflix από την αρχή είχε στο μυαλό του κάτι σαν το “La Casa De Papel”, δηλαδή πως ότι βγήκε κάτι στην Ισπανία, δεν πήγε καλά, το πήραμε εμείς, είχε δυναμική, το προωθήσαμε και έγινε.Το Netflix για να μπει στη μυθοπλασία μιας χώρας, το ενδιαφέρει πρωτίστως να παίξει στη χώρα που μπαίνει γι’ αυτό δεν έχει μπει ακόμα στην Ελλάδα, δηλαδή να έπαιρνε ελληνικό προϊόν και να μην το έδειχνε στην Ελλάδα, δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση», ανέφερε ο δημιουργός.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + 11 =