αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο Chivas Venture διοργανώνει το τρίτο mentoring workshop για startups που οραματίζονται ένα καλύτερο μέλλον

Το Chivas Venture διοργανώνει το τρίτο mentoring workshop για startups που οραματίζονται ένα καλύτερο μέλλον

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου και ώρα 19:00, στο χώρο The Cube (Κλεισόβης 8, Αθήνα), σε συνεργασία με το Startup Safari Athens, διοργανώνεται το 3ο Mentoring Workshop για κοινωνικούς επιχειρηματίες στο πλαίσιο του φετινού παγκόσμιου διαγωνισμού κοινωνικής επιχειρηματικότητας, Chivas Venture.

Το 3ο workshop, με τίτλο «Creating financial sustainability for your social impact company», έχει στόχο την ενημέρωση και καθοδήγηση των κοινωνικών επιχειρηματιών σχετικά με τα αποτελεσματικά οικονομικά μοντέλα στα οποία μπορούν να δομηθούν οι κοινωνικές start-ups, καθώς και την αναλυτική παρουσίαση των όρων του διαγωνισμού Chivas Venture, ώστε να διερευνήσουν τη δυνατότητα συμμετοχής τους και να διεκδικήσουν μέρος της παγκόσμιας χρηματοδότησης $1 εκατ. Το συγκεκριμένο workshop αποτελεί το τελευταίο μίας σειράς σεμιναρίων που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με σκοπό να εκπαιδεύσουν το ενδιαφερόμενο κοινό (start-uppers, επιχειρήσεις με θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία) σχετικά με καίρια θέματα που αφορούν στην κοινωνική επιχειρηματικότητα και την εφαρμογή της στην Ελλάδα του σήμερα, καθώς και να ενισχύσουν την προσπάθεια όσων ενδιαφέρονται να υποβάλουν συμμετοχή στο φετινό διαγωνισμό, παρέχοντάς τους συμβουλευτική για τη συμμετοχή τους.

Κεντρικός εισηγητής του workshop θα είναι ο κ. Ευτύχιος Τσαουσίδης, Co-founder & Partner, Red Tree CFO Solutions, που θα αναλύσει τα επιχειρηματικά μοντέλα των κοινωνικών επιχειρήσεων. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του Chivas Venture και του τρόπου συμμετοχής και διεκδίκησης μέρους της παγκόσμιας χρηματοδότησης, ενώ θα λυθούν τυχόν απορίες σε σχέση με την online υποβολή της αίτησης και τους όρους συμμετοχής.

Η συμμετοχή στο workshop δηλώνεται μέσω e-mail στο alexia_parsaye@nutmeg-comms.gr.

Σημειώνεται ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το φετινό κύκλο του διαγωνισμού Chivas Venture και να υποβάλουν συμμετοχή στην επίσημη ιστοσελίδα Chivas Venture, μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου 2017 (09:00 AM GMT).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − 3 =