αρχικηVIRALΤο Burger Fest έρχεται σε λίγες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας. Αντέχεις; (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Burger Fest έρχεται σε λίγες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας. Αντέχεις; (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα στον Σεπτέμβριο οι λάτρεις των burgers μάλλον θα γίνουν… λίγο πιο χαρούμενοι. Το Burger Fest έρχεται στο κέντρο της Αθήνας.

O μεγάλος θεσμός του burger και της διασκέδασης, για μικρούς και μεγάλους, επιστρέφει με δύο απολαυστικά burgero-τριήμερα στις 13/14/15 καθώς και στις 20/21/22 Σεπτεμβρίου 2019 στο Γκάζι. Στο παλαιό αμαξοστάσιο.

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές: «Γνωρίζοντας αυτή την παγκόσμια τάση και ανήκοντας στο φανατικό burger κοινό, σκεφτήκαμε να διοργανώσουμε το 2016 για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια γιορτή για το Burger. Το κοινό, αλλά και εμείς οι ίδιοι, λατρέψαμε την ιδέα και έτσι το 1ο Burger Fest στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία και συνέχισε με τρομερά ανοδική πορεία και τα επόμενα 3 χρόνια που ακολούθησαν. Πέρυσι για πρώτη χρονιά, το Burger Fest ταξίδεψε και βόρεια, στη συμπρωτεύουσα, όπου και κέρδισε αμέσως νέους υποστηρικτές! Mετά λοιπόν από την εξαιρετικά επιτυχημένη περσινή διοργάνωση όπου δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γευστικές προτάσεις από τα καλύτερα burger houses της Θεσσαλονίκης, αλλά και της Αθήνας, το Burger fest επιστρέφει και πάλι, μεγαλύτερο από ποτέ, με δύο απολαυστικά τριήμερα γεμάτa μουσική, γεύσεις, happenings και χαμόγελα».

Δες στο παρακάτω βίντεο τι έγινε στο event του 2018.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − fourteen =