αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο brand που φέρνει στην Ελλάδα ο Γιαννης Αντετοκούνμπο, μετά το μπάσιμο στην startup

Το brand που φέρνει στην Ελλάδα ο Γιαννης Αντετοκούνμπο, μετά το μπάσιμο στην startup

Πριν μερικές ημέρες γράφαμε για το μεγάλο μπάσιμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον κόσμο των startups. O διάσημος μπασκετμπολίστας είναι πλέον συνιδριοκτήτης της startup Ready Nutrition, παίρνοντας μετοχές της εταιρίας στα χέρια του. Πρόκειται για αμερικανική εταιρία με προϊόντα διατροφής για αθλητές.

Είχε τζίρο της τάξης των 100 εκατομμυρίων δολαρίων την περασμένη χρονιά, με το στόχο της να “ανεβαίνει” πια πάνω από τα 200 εκατομμύρια δολάρια, όπως τόνισε ιδρυτής της, Pat Cavanaugh. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί το χρηματικό ποσό που επένδυσε ο Αντετοκούνμπο στην εν λόγω εταιρία. Αλλά όπως σημειώνουν στελέχη της στο CNBC, πρόκειται για εξαψήφιο νούμερο.

Πέρα από μετοχική συνεργασία, η συμφωνία της Ready Nutrition συμπεριλαμβάνει και ενεργή συμμετοχή του κορυφαίου αθλητή στην προϊοντική και στην διεθνή εξέλιξη της εταιρείας. Συγκεκριμένα θα δημιουργηθούν νέα προϊόντα που θα φέρουν την υπογραφή του και θα είναι τα πρώτα που θα βγουν εκτός αμερικανικής αγοράς.

Tα προϊόντα της εταιρίας θα ταξιδέψουν στην Ευρωπαϊκή και Ασιατική αγορά. Φυσικά μέσα στον πλάνο είναι και η Ελλάδα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι επίσης ο πρεσβευτής σε Ευρώπη και Ασία για το Ready Water που αποτελεί το βαρύ χαρτί της Ready Nutrition. Πρόκειται για πρωτεινούχο νερό με ηλεκτρολύτες και χωρίς ζάχαρη. Το επόμενο διάστημα θα λανσαριστεί νέο ισοτονικό sport drink που στόχο έχει να πλασαριστεί ανάμεσα σε ισχυρά σήματα της αγοράς όπως το Gatorade και το Powerade που ανήκουν στους πολυεθνικούς ομίλους Pepsico και Coca Cola, αντίστοιχα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 5 =