αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο 93% των εργοδοτών θέλει να δει soft skills στο βιογραφικό σου. Εδώ είναι τα 8 πιο περιζήτητα

Το 93% των εργοδοτών θέλει να δει soft skills στο βιογραφικό σου. Εδώ είναι τα 8 πιο περιζήτητα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βελτιώσετε το βιογραφικό σας και να έχετε περισσότερες πιθανότητες να πάρετε την θέση που θέλετε. Μπορείτε να ελέγξετε την αγγελία για να δείτε ποιες είναι οι προτεραιότητες του εργοδότη όσον αφορά την ζητούμενη εμπειρία, και να βεβαιωθείτε ότι έχετε επισημάνει αυτό που είναι σημαντικό για αυτόν. Μπορείτε να συμπεριλάβετε οποιαδήποτε σημαντικά επιτεύγματα, όπως η υπέρβαση των στόχων πωλήσεων. Και μπορείτε να συμπεριλάβετε ένα link προς το προφίλ σας στο LinkedIn.

Υπάρχει και κάτι ακόμα που παίζει σημαντικό ρόλο: Τα λεγόμενα soft skills. Η συντριπτική πλειοψηφία – το 93% των εργοδοτών – λέει ότι «οι soft δεξιότητες παίζουν κρίσιμο ρόλο στην απόφασή τους για το ποιον θα προσλάβουν», εξηγεί ο Ian Siegel, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ZipRecruiter.

Οι soft δεξιότητες περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα ικανοτήτων. «Θα έλεγα, γενικά, η επικοινωνία είναι πολύ ψηλά σε αυτόν τον κατάλογο αυτή τη στιγμή, λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι εργάζονται σε πολύ διαφορετικές καταστάσεις, υβριδικές καταστάσεις», λέει για παράδειγμα η Kristin Kelley, επικεφαλής μάρκετινγκ στο CareerBuilder.

Το ZipRecruiter συγκέντρωσε μερικά από τις πιο απαιτητικά soft skills, σύμφωνα με τις θέσεις που αναρτώνται στην πλατφόρμα του. Ακολουθούν οι 8 κορυφαίες δεξιότητες, όπως τις δημοσιεύει σε άρθρο του το CNBC.

Επικοινωνιακές δεξιότητες

Εξυπηρέτηση πελατών

Προγραμματισμός

Διαχείριση χρόνου

Project management

Αναλυτική σκέψη

Ικανότητες να δουλεύεις αυτόνομα

Ευελιξία

 

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − two =