αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο 100% αγγίζει η πληρότητα στα Airbnb για την παραμονή πρωτοχρονιάς

Το 100% αγγίζει η πληρότητα στα Airbnb για την παραμονή πρωτοχρονιάς

Στα… σπίτια φαίνεται πως μεταφέρεται η διασκέδαση για το βράδυ της αλλαγής του χρόνου, αφού ως γνωστόν, τα μαγαζιά -την παραμονή της Πρωτοχρονιάς- θα λειτουργούν μέχρι τις 02:00, χωρίς μουσική και μόνο με καθήμενους, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες μέχρι τις 00:00 με τα ίδια μέτρα.

Όπως μετέδωσε το Mega, στο 100% είναι οι κρατήσεις στο Airbnb σε Αττική και δημοφιλείς προορισμούς της περιφέρειας, για το βράδυ της αλλαγής του χρόνου.

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες προσπαθούν με διάφορες δικλείδες να διασφαλίσουν πριν από την ενοικίαση ότι δεν πρόκειται να γίνουν πάρτι με δυνατή μουσική μέχρι πρωίας, σύμφωνα με το Mega.

Μάλιστα, κατά το παρελθόν έχουν καταγγείλει οι ίδιοι πάρτι στα διαμερίσματά τους. Πάντως, οι πλατφόρμες δίνουν πλέον τη δυνατότητα στους διαχειριστές να απορρίπτουν αιτήματα από πελάτες όταν υπάρχει η υπόνοια διοργάνωσης πάρτι.


Σε δηλώσεις του στο OPEN πάντως ο Πρόεδρος Συλλόγου Διαχειριστών Ακινήτων, Ανδρέας Χίου, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «είναι δύσκολο να ελέγξει κάποιος την κράτηση. Όταν θα γίνει η κράτηση, εμείς βλέπουμε απλά ένα όνομα δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει από πίσω. Υπάρχει αρκετή ζήτηση για μία ημέρα».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 4 =