αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο 1 πράγμα που θα ήθελε να ξέρει η Jessica Alba, την πρώτη ημέρα λειτουργίας της The Honest Company

Το 1 πράγμα που θα ήθελε να ξέρει η Jessica Alba, την πρώτη ημέρα λειτουργίας της The Honest Company

Το έχουμε ξανά πει: Η Jessica Alba δεν είναι μόνο μια διάσημη ηθοποιός. Είναι και καλή επιχειρηματίας. Αφού από το 2011 μέχρι σήμερα, είναι συνιδρύτρια της The Honest Company. Περίπου 6 χρόνια μετά, η ίδια περιγράφει τις πρώτες ημέρες λειτουργίας της εταιρίας. Και εξηγεί το βασικό πράγμα που θα ήθελε να γνωρίζει, από την πρώτη ημέρα.

Τι είναι αυτό; Η μέθοδος με την οποία γίνονται κάποια πράγματα. «Αν είχαμε από την πρώτη ημέρα την μέθοδο για να γίνουν ορισμένα πράγματα, θα είχαμε εξορθολογιστεί πιο γρήγορα και θα είχαμε γίνει πιο αποτελεσματικοί», τονίζει η ίδια, στο inc.com.

Και θυμάται μια παλιά ιστορία: «Όταν πήραμε την πρώτη μας αποθήκη, δεν είχαμε ιδέα για το πόσο μεγάλη πρέπει να είναι και πόσοι άνθρωποι πρέπει να εργάζονται εκεί. Είχαμε μόνο 3 υπαλλήλους με μερική απασχόληση στην αρχή. Έτσι οι ιδρυτές έπρεπε να πηγαίνουν εκεί τα Σαββατοκύριακα για να βοηθάνε στη συσκευασία των κουτιών».

Όπως λέει, θα ήταν χρήσιμο να είχαν μια καλή στρατηγική από την αρχή. Έχει σημασία η κάθε απόφαση που λαμβάνεις. Και η προέκταση αυτή. Οι συνιδρυτές τότε δεν είχαν επιχειρηματική εμπειρία, έτσι αρκετά πράγματα δεν οργανώθηκαν με τον ιδανικό τρόπο.

Η ίδια πάντως, θεωρεί ότι ακόμα κι έτσι πήρε σημαντικές εμπειρίες. Που την έφτασαν μέχρι το σημερινό αποτέλεσμα. «Πρέπει να το κάνεις για να μάθεις. Δεν θα έφτανα μέχρι εδώ αν δεν πέρναγα μέσα από τον πόνο» καταλλήγει η Jessica Alba.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − 15 =