αρχικηVIRALΤο φωτιστικό που δημιουργεί την δική του οφθαλμαπάτη (ΦΩΤΟ)

Το φωτιστικό που δημιουργεί την δική του οφθαλμαπάτη (ΦΩΤΟ)

Ο Nir Chehanowski από το στούντιο Cheha στο Τελ Αβίβ, σχεδίασε τις Bulbing λάμπες , μια καινούρια συλλογή φωτιστικών η οποία έχει δημιουργηθεί από χαραγμένο ακρυλικό γυαλί δίνοντας τους ένα 3D αποτέλεσμα.

Στο στούντιο Cheha η φιλοσοφία των σχεδίων αφορούν καθημερινής χρήσης αντικείμενα με μια δημιουργική διαφορά. Το στούντιο Cheha ανακοινώνει το λανσάρισμα της τρίτης καμπάνιας ”by Bulbing lamps-Light Up Your Life Again” μια φυσική επανάσταση για τη σειρά αυτή.

Συναντήστε τη ZIGGI, DESKI και CLASSI. Τα τρία καινούρια μέλη της οικογένειας των φωτιστικών. Σε αυτή τη σειρά ο σχεδιαστής Nir Chehanowski, έχει επιλέξει να αναζωπυρώσει τα σχέδια του προσφέροντας μεγαλύτερη και φωτεινότερη οπτική ψευδαίσθηση στους λαμπτήρες , αλλάζοντας την αντίληψή σας για το χώρο χρησιμοποιώντας 3D σχήματα σαν βάση τα 2D σχέδια του.

Οι καινούριες λάμπες είναι εμπνευσμένες από φωτιστικά γραφείου σε συνδυασμό με το κλασσικό vintage στυλ . Ο Nir έχει ανεβάσει τον πήχη δημιουργώντας ένα αμπαζούρ με 3D ψευδαίσθηση.

Κάθε επίπεδο led σε αυτό το φωτιστικό που μπορεί να συνδυαστεί σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας, γραφείο, σαλόνι, βιβλιοθήκη , είναι φτιαγμένο από ένα παχύ και ισχυρό φύλλο ακρυλικού γυαλιού που έχει χαραχθεί με δεκάδες περίπλοκες γραμμές.

Κάθε επίπεδο led σε αυτό το φωτιστικό που μπορεί να συνδυαστεί σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας, γραφείο, σαλόνι, βιβλιοθήκη , είναι φτιαγμένο από ένα παχύ και ισχυρό φύλλο ακρυλικού γυαλιού που έχει χαραχθεί με δεκάδες περίπλοκες γραμμές. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν έντονο φως led με διάρκεια ζωής 50.000 ώρες, μια ζεστή λάμψη και dimmer.

Πηγή: Milanode.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 1 =