αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο φουτουριστικό κτίριο που θα δημιουργηθεί στο Παλαιό Φάληρο. Σε ένα οικόπεδο- φιλέτο από το οποίο μάλλον έχεις περάσει (Εικόνες)

Το φουτουριστικό κτίριο που θα δημιουργηθεί στο Παλαιό Φάληρο. Σε ένα οικόπεδο- φιλέτο από το οποίο μάλλον έχεις περάσει (Εικόνες)

Πάνω από 10 ακίνητα σε Αθήνα και Πειραιά έχει στην κατοχή της η ισραηλινών συμφερόντων εταιρεία real estate G4 BZPW, όμως ένα από αυτά ξεχωρίζει λόγω τοποθεσίας και σημαντικότητας και δε βρίσκεται αλλού από την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Όπως σημειώνει το bizness.gr, πρόκεται για το ακίνητο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, κοντά στο Φλοίσβο, στο Παλαιό Φάληρο. Το οικόπεδο 4,5 στρεμμάτων αποκτήθηκε από την Τράπεζα της Ελλάδος το 2019 και αποτελεί το πιο εντυπωσιακό νέο project της εταιρείας στο αθηναϊκό real estate.

Η συνολική επιφάνεια του νέου κτιρίου θα είναι 17.000 τ.μ. και όπως αναφέρεται στη σελίδα της εταιρείας, θα χρησιμοποιηθεί για χρήσεις κατοικιών, καταστημάτων, γραφείων και τουρισμού.

Μάλιστα παλιότερα είχαν αναρτηθεί και μακέτες από το νέο εντυπωσιακό κτίριο, οι οποίες όμως σήμερα έχουν αφαιρεθεί, σημαίνοντας ενδεχόμενη αλλαγή σχεδίων. Σε αυτές απεικονιζόταν εκτός από το κτίριο και μια νέα πεζογέφυρα πάνω από την Ποσειδώνος καθώς και μια πισίνα στην παραλία του Μπάτη.

Η εταιρεία ήταν αυτή που προσέφερε το υψηλότερο τίμημα για το οικόπεδο στο Παλαιό Φάληρο (άνω των 12,5 εκ. ευρώ) το καλοκαίρι του 2019, όταν η Τράπεζα της Ελλάδος το έθεσε προς πώληση.

Μάλιστα στη συγκεκριμένη διαδικασία είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και ο Όμιλος Λάμψα.

Πριν την τελική αγορά είχε προηγηθεί το 2018 άλλος διαγωνισμός ο οποίος κατέληξε άγονος, χωρίς να υπάρξει πλειοδότης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + 12 =