αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο φουτουριστικό αυτοκίνητο της Volkswagen που θα «κοντράρει» την Tesla (ΦΩΤΟ)

Το φουτουριστικό αυτοκίνητο της Volkswagen που θα «κοντράρει» την Tesla (ΦΩΤΟ)

Την δική της εντυπωσιακή κίνηση θέλει να κάνει η Volkswagen, έτσι ώστε να ανταγωνιστεί την Tesla στην αγορά των next generation αυτοκινήτων. Πρόκειται για ένα μοντέλο με μοντέρνα σχεδίαση, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες. Πάνω του η γερμανική εταιρία έχει επενδύσει πολλά. Το φουτουριστικού σχήματος όχημα αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020.

Όπως σημειώνει το Business Insider, θα είναι ηλεκτρικό και θα μπορεί να ταξιδέψει για έως 372 μίλια, με μια μόνο φόρτιση. Ναι, θα έχει και πρόγραμμα για αυτόνομη οδήγηση. Μάλιστα, το τιμόνι θα μπορεί να «αναδιπλώνεται» μέσα στο ταμπλό, όταν το όχημα κινείται μόνο του. Το αυτόνομο mode θα ονομάζεται «I.D. Pilot». Επιπλέον, όπως εκτιμά η Volkswagen το αυτοκίνητο θα μπορούσε να χρησιμέψει, με την αυτόνομη λειτουργία του, για να δημιουργηθεί μια νέα υπηρεσία ντελίβερι. Η οποία δεν θα χρειάζεται την παρουσία του ανθρώπου.

Η εταιρία, έχει ως στόχο να βγάλει στην κυκλοφορία περίπου 30 ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2025 και να πουλά 2 ως 3 εκατ. από αυτά κάθε χρόνο. Το εν λόγω σχέδιο έρχεται στην δημοσιότητα λίγο καιρό μετά το μεγάλο σκάνδαλο που αφορούσε τη γερμανική εταιρία, και δείχνει ότι τα στελέχη της βλέπουν το μέλλον με απόλυτη αισιοδοξία. Και θέλουν το γερμανικό brand να είναι μέσα στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις.

111easing-full-autonomy-in-2025-its-possible-the-car-could-drive-and-pick-up-packa

99not-the-one-in-2020

volkswagen-is-aiming-to-introduce-more-than-30-electrified-vehicles-by-2025-and-to-sell-two-to-three-million-of-them-a-year-the-plan-was-released-in-response-to-the-volkswagen-emissions-scandal

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + nine =