αρχικηVIRALΤο φορητό ψυγείο που διατηρεί την ψύξη του ακόμα και για πολλές ημέρες

Το φορητό ψυγείο που διατηρεί την ψύξη του ακόμα και για πολλές ημέρες

Τα περισσότερα φορητά ψυγεία, για παραλία ή κάμπινγκ, λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο.

Ανοίγεις το καπάκι, το φορτώνεις με φαγητά, ποτά και πάγο, και το ελέγχεις περιοδικά για να δεις την κατάσταση του πάγου.

Αυτό αλλάζει η Qool, που υιοθετεί μια διαφορετική προσέγγιση. Συνδυάζει δηλαδή σύγχρονη τεχνολογία και κενά αέρος στη μόνωση, κρατώντας τα πάντα κρύα ακόμα και για πολλές μέρες.

Το Qool Box δεν βασίζεται απλώς στην πρωτοποριακή μόνωσή του. Ακόμα και θερμός θα βρεις στις μέρες μας που κάνουν το ίδιο. Οι παγοκύστες είναι καμωμένες από ένα πρωτοποριακό υλικό, που διατηρεί για μέρες την ψύξη.

Έχει αποσπάσει πολλά βραβεία για το νέο που κομίζει. Η Qool είναι εξάλλου θυγατρική της Vac-Q-Tec, του μεγάλου γερμανού προμηθευτή μονωτικών λύσεων για βιομηχανική και φαρμακευτική χρήση.

Από μια εταιρία που φτιάχνει ακόμα και συσκευασίες για τη μεταφορά πανάκριβων φαρμάκων σε σταθερές θερμοκρασίες, δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να κρατήσει την μπίρα μας κρύα (ή και παγωμένη) για μερικές μέρες.

Μόνο που το Qool Box δεν κρατά απλώς κρύα τα τρόφιμα για μέρες, τα διατηρεί στην επιθυμητή θερμοκρασία, ακόμα και στους -15 βαθμούς Κελσίου. Κι αυτό γιατί δεν έχει αφρό στο εσωτερικό του, όπως οι φτηνότερες λύσεις της αγοράς, αλλά πραγματικά μονωτικά πάνελ με κενά αέρος.

Σε αυτό το ψυγείο δεν ρίχνεις απλώς πάγο περιμένοντας να δεις τι θα γίνει και για πόσο θα κρατήσει. Το Qool προσφέρει πέντε επιλογές ψύξης, από τους 18-25 βαθμούς Κελσίου -για να κρατάς δροσερό το κόκκινο κρασί σου- ως και βαθιά ψύξη μεταξύ -25 και -15 βαθμών Κελσίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρίας, το ψυγείο διατηρεί σταθερή θερμοκρασία 2 βαθμών Κελσίου για 6,4 μέρες. Ένα νούμερο που για τους -15 βαθμούς σκαρφαλώνει στις 3,6 μέρες.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + seventeen =