αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο «φαινόμενο» Gamestop μπαίνει στο πεδίο των NFT

Το «φαινόμενο» Gamestop μπαίνει στο πεδίο των NFT

Η GameStop προχωρά στη δημιουργία ενός νέου τμήματος που θα ασχολείται με την αγορά των Non-fungible tokens (NFT) αλλα και την καθιέρωση συνεργασιών με κρυπτονομίσματα, όπως αναφέρει η Wall Street Journal επικαλούμενη άτομα με γνώση του θέματος, ωθώντας την εταιρεία σε σε νέα πεδία, καθώς προσπαθεί να αλλάξει τον πυρήνα του επαγγελματικού της μοντέλου.

Η εταιρεία λιανικής πώλησης έχει προσλάβει περισσότερα από 20 άτομα για να διευθύνει την εν λόγω μονάδα, η οποία δημιουργεί έναν διαδικτυακό κόμβο για την αγορά, πώληση και εμπορία NFT εικονικών αγαθών βιντεοπαιχνιδιών, όπως ρούχα και όπλα για avatar. Η εταιρεία ζητά από συγκεκριμένες εταιρείες ανάπτυξης και έκδοσης βιντεοπαιχνιδιών να καταχωρήσουν NFTs στην αγορά της για NFT όταν αυτή ξεκινήσει αργότερα φέτος.

Η GameStop βρίσκεται επίσης κοντά στην υπογραφή συνεργασιών με δύο εταιρείες κρυπτονομισμάτων για την ανταλλαγή τεχνολογίας και τη συνεπένδυση στην ανάπτυξη παιχνιδιών που χρησιμοποιούν τεχνολογία blockchain και NFT, καθώς και άλλων έργων που σχετίζονται με Non-fungible tokens.

Η GameStop αναμένεται να συνάψει παρόμοιες συμφωνίες με δώδεκα ή περισσότερες εταιρείες κρυπτονομισμάτων και να επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια σε αυτές φέτος, αναφέρεται σε δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Η GameStop με έδρα το Grapevine του Τέξας εργάζεται για την επανεκκίνηση της επιχείρησής της μετά από χρόνια ζημιών. Η εταιρεία βρέθηκε στο επίκεντρο μιας φρενίτιδας χρηματιστηριακών συναλλαγών πέρυσι από ένα κύμα ιδιωτών επενδυτών, η οποία ενίσχυσε την τιμή της μετοχής της.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 3 =