αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο τρικ για να αναπαράγεις YouTube βίντεο στο κινητό σου, ενώ κάνεις άλλες δουλειές στο προσκήνιο

Το τρικ για να αναπαράγεις YouTube βίντεο στο κινητό σου, ενώ κάνεις άλλες δουλειές στο προσκήνιο

Σήμερα, το YouTube αποτελεί τη μεγαλύτερη «αποθήκη» βίντεο που υπάρχει στον κόσμο, τα οποία μπορεί να προέρχονται από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη. Εκτός όμως από την παρακολούθηση βίντεο, πολλοί χρησιμοποιούν το YouTube, ως ένα μέσω για να ακούνε μουσική, αφού παρέχει έναν τεράστιο αριθμό κομματιών δωρεάν.

Κι ενώ στον υπολογιστή, δίνεται η δυνατότητα να ακούσουμε ένα τραγούδι ταυτόχρονα με μία άλλη εργασία που μπορεί να πραγματοποιούμε, ελαχιστοποιώντας απλά τη σελίδα του YouTube, δεν είναι τόσο εύκολο να κάνουμε το ίδιο και στην Android συσκευή μας. Το YouTube προσφέρει μια επιλογή αναπαραγωγής στο background, αλλά είναι επί πληρωμή και πολλοί άνθρωποι μπορεί να μην θέλουν να πληρώσουν το αντίτιμο.

Φαίνεται όμως ότι υπάρχει μία λύση σε αυτό το πρόβλημα.

Ένας Redditor, ονόματι u / Comboxer, έχει δημοσιεύσει ένα απλό τρικ με το οποίο μπορείτε να αναπαράγετε σχεδόν οποιοδήποτε YouTube βίντεο στο background χωρίς να πληρώσετε τίποτα. Δεν θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε κάποια παράνομη εφαρμογή στο τηλέφωνό σας, καθώς το τρικ αυτό λειτουργεί με τη χρήση της συσκευής αναπαραγωγής πολυμέσων VLC στα Android.

Πώς θα αναπαράγετε βίντεο στο background χρησιμοποιώντας το VLC;

Για να αναπαράγετε τα αγαπημένα σας μουσικά βίντεο στο background, χρειάζεται απλά να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

  1. Κάντε λήψη και εγκατάσταση του VLC για Android από το Google Play.
  2. Ανοίξτε την εφαρμογή YouTube και επιλέξτε το βίντεο που θέλετε να αναπαράγετε στο background.
  3. Πατήστε στο κουμπί του μενού (τρεις τελείες) και στη συνέχεια πατήστε Κοινή Χρήση.
  4. Επιλέξτε το Play στην επιλογή VLC στο φύλλο κοινής χρήσης.
  5. Αφού φορτωθεί το βίντεο σε VLC, αγγίξτε το μενού τριών τελειών στην κάτω δεξιά γωνία.
  6. Στη συνέχεια, πατήστε στο στοιχείο Αναπαραγωγή ως ηχητικό που υπάρχει στη λίστα.

Τώρα, η εφαρμογή VLC θα αναπαράγει μόνο τον ήχο από αυτό το αρχείο. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για μουσικό ή βίντεο με κάποιο άλλο περιεχόμενο.

Μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε την εφαρμογή VLC, να κλειδώσετε το τηλέφωνό σας και να ακούσετε το περιεχόμενο που επιθυμείτε χωρίς να ανησυχείτε ότι μπορεί να πατηθεί κάτι που δεν πρέπει.

Για να επαναφέρετε το βίντεο, πατήστε το κουμπί αναπαραγωγής στην επάνω αριστερή γωνία της εφαρμογής VLC. Βεβαιωθείτε όμως ότι δεν θα πατήσετε το κουμπί πίσω, καθώς θα σταματήσει το βίντεο και θα πρέπει να το προσθέσετε ξανά.

Ωστόσο πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό το κόλπο δεν λειτουργεί για λίστες αναπαραγωγής. Ως εναλλακτική λύση, μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα λίστα αναπαραγωγής στο ίδιο το VLC και να προσθέσετε το επιθυμητό τραγούδι από το YouTube. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε επίσης να απολαύσετε την αναπαραγωγή στο background και για λίστες αναπαραγωγής. Επιπλέον το κόλπο αυτό δε λειτουργεί σε συσκευές iOS.

Πηγή: secnews.gr

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + 15 =