αρχικηVIRALΤο τεστ προσωπικότητας που… τρομάζει τους χρήστες με την ακρίβεια του- Δοκίμασε το

Το τεστ προσωπικότητας που… τρομάζει τους χρήστες με την ακρίβεια του- Δοκίμασε το

Έχεις κάνει ποτέ τεστ προσωπικότητας; Αν όχι, μπορείς να το κάνεις εύκολα και δωρεάν με το 16 Personalities. Πρόκειται για ένα πολύ ακριβές τεστ που σύμφωνα με τα λεγόμενα της ιστοσελίδας αρκετοί τρομάζουν με τα αποτελέσματά του!

Στην ιστοσελίδα αυτή, θα βρεις ένα τεστ με διάφορες ερωτήσεις που αφορούν στο χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου. Η διάρκειά του είναι κάτι λιγότερο από 12 λεπτά και αυτό που έχεις να κάνεις είναι να απαντάς ειλικρινά και να δώσεις όσο το δυνατόν λιγότερες ουδέτερες απαντήσεις μπορείς.

Όπως σημειώνει το Dwrean.net, οταν έρθει η ώρα για τα αποτελέσματα, θα δεις πως είναι χωρισμένα σε πέντε κατηγορίες: Νους, Ενέργεια, Φύση, Τακτικές και Ταυτότητα. Σε κάθε μία από αυτές, θα παρατηρήσεις πως έχουν σημειωθεί ποσοστά, ανάλογα με τις απαντήσεις που έχεις δώσει.  Επίσης, εκτός από αυτά τα στοιχεία, η ιστοσελίδα θα σε πληροφορήσει και για τον τύπο της προσωπικότητάς σου, αλλά θα σου εμφανίσει και κάποια ονόματα διάσημων ανθρώπων που έχουν τον ίδιο τύπο προσωπικότητας μ’ εσένα. Αν, βέβαια, θέλεις να περιηγηθείς και στους υπόλοιπους τύπους, μπορείς να βρεις σχετική καρτέλα στην ιστοσελίδα, με το όνομα «Τύποι Προσωπικότητας».

Με το 16 personalities θα αποκτήσεις μία ακριβή περιγραφή του ποιος πραγματικά είσαι και γιατί λειτουργείς όπως λειτουργείς.Τρόμαξες;

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: 16personalities.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − 4 =