αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ«Το τεράστιο χρηματικό ποσό που έβγαλα από ένα βίντεο»: Μια YouTuber αποκαλύπτει

«Το τεράστιο χρηματικό ποσό που έβγαλα από ένα βίντεο»: Μια YouTuber αποκαλύπτει

Πολλές φορές ακούμε για YouTubers που αναπτύσσουν το δικό τους μεγάλο κοινό, και φυσικά στην συνέχεια καταφέρνουν να βγάλουν χρήματα. Αλλά τελικά, μπορεί το YouTube να είναι το βασικό επάγγελμα κάποιου; Στην περίπτωση της Shelby Church η απάντηση είναι σίγουρα ναι. Η διάσημη YouTuber έχει 1,3 συνδρομητές στο YouTube, ενώ παράλληλα έχει 198 χιλ. ακολούθους στο Instagram.

Μιλώντας στο Business Insider αποκάλυψε πόσα χρήματα έβγαλε από ένα βίντεο. Για ένα βίντεο που έφτασε τα 4 εκατομμύρια views έβγαλε 15.000 δολάρια, τα περισσότερα χρήματα που έβγαλε για ένα μοναδικό βίντεο στα 9 χρόνια που έχει δικό της κανάλι.

Μάλιστα, όπως αναφέρει, το βίντεο βοήθησε και στην συνολική ανάπτυξη του καναλιού της αφού κέρδισε 58.000 νέους συνδρομητές.

«Για πολύ καιρό είχα την εντύπωση ότι ”απαγορεύεται” να μιλήσεις για το πόσα χρήματα βγάζεις στο Youtube. Μόλις συνειδητοποίησα ότι όσο μεγαλύτερο είναι ένα βίντεο τόσα περισσότερα χρήματα βγάζεις, σκέφτηκα ότι μια τέτοια πληροφορία ίσως βοηθήσεις και άλλους», αναφέρει η ίδια.

Βέβαια η ίδια ξεκαθαρίζει, πως μια καριέρα στο YouTube δεν σου εξασφαλίζει ένα σταθερό «μισθό» κάθε μήνα. «Ήμουν λίγο νευρική για το τι θα σκεφτεί ο κόσμος μόλις μάθει πόσα βγάζουν οι Youtubers αλλά νομίζω ότι τώρα μπορούν να καταλάβουν πως δεν βγάζουμε πάντα πολλά χρήματα και τα πάντα εξαρτώνται από το τι είδους βίντεο δημιουργείς», εξηγεί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 3 =