αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο σπίτι που κοστίζει κάτω από 7.000 ευρώ, στο φέρνουν μέσα σε 20 ημέρες και το φτιάχνει Ελληνική εταιρία

Το σπίτι που κοστίζει κάτω από 7.000 ευρώ, στο φέρνουν μέσα σε 20 ημέρες και το φτιάχνει Ελληνική εταιρία

Πως θα σου φαινόταν να «χτίσεις» ένα δικό σου σπίτι μέσα σε 20 ημέρες, και μάλιστα να ξοδέψεις πολύ λιγότερα χρήματα από όσα περίμενες; Μια Ελληνική εταιρία κατασκευάζει ξύλινα σπίτια και παρέχει μάλιστα αρκετές επιλογές. Πρόκειται για την Oikodecor.

«Στην εταιρία μας Oikodecor με έδρα την Λευκάδα  θα βρείτε κορυφαίας ποιότητας  οικολογικά ξύλινα προκατασκευασμένα σπίτια EcoHomes. Εισάγουμε και διαθέτουμε απευθείας από τον κατασκευαστή  στους πελάτες μας σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων,καθώς επίσης και  προσαρμοσμένα έργα στα σχέδια των πελατών μας με την βοήθεια σχεδιαστή της εταιρίας μας», σημειώνουν οι άνθρωποιτης εταιρίας.

Η αποστολή γίνεται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Στο website της εταιρίας παρουσιάζονται όλα τα σπίτια που κατασκευάζει. Βλέπουμε για παράδειγμα ότι το σπίτι Karystos 5mΧ4m PREMIUM (φωτο) κοστίζει 6.900 ευρώ. Όπως εξηγεί η εταιρία, πρόκειται για «Ένα ξύλινο σπίτι 2 δωματίων με ένα άνετο δωμάτιο για σαλο/τραπεζαρία και κουζίνα και ένα δωμάτιο για WC, ιδανικό για ξενώνα, εξοχικό ή γραφείο. Τα πλεονεκτικά χαρακτηριστικά του θα σας επιτρέψουν να το απολαύσετε όλο το χρόνο είτε σε βουνό ή κοντά σε θάλασσα».

Σημειώνεται ότι επιπλέον παροχές και η συναρμολόγηση, χρεώνονται έξτρα από την τιμή του σπιτιού.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 5 =