αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο σημείωμα που έχει ο Jeff Bezos εδώ και χρόνια πάνω στο ψυγείο του. Και περιγράφει με σπουδαίο τρόπο τι σημαίνει επιτυχία

Το σημείωμα που έχει ο Jeff Bezos εδώ και χρόνια πάνω στο ψυγείο του. Και περιγράφει με σπουδαίο τρόπο τι σημαίνει επιτυχία

Ο Jeff Bezos έχει καταγράψει το δικό του success story. Κάποτε παραιτήθηκε από την καλοπληρωμένη δουλειά του στην Wall Street για να φτιάξει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα πουλάει βιβλία. Σε μια εποχή όπου το ίντερνετ ήταν πολύ πιο πίσω τεχνολογικά. Και τα social media δεν υπήρχαν. Κάπου στο 1996. Σήμερα, είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο. Και το project του είναι η Amazon. Ένας τεχνολογικό γίγαντας.

Κι όμως, ακόμα και τέτοιοι άνθρωποι που έχουν φτάσει στην κορυφή, χρειάζονται πάντα λίγη έμπνευση. Κάτι που να τους παρακινεί να συνεχίσουν την διαδρομή τους. Πριν μερικές ημέρες, ο Jeff Bezos κοινοποίησε στο Twitter ένα σημείωμα που του δίνει ώθηση. Το έχει κολλημένο στο ψυγείο του εδώ και χρόνια.

Το σημείωμα αυτό εξηγεί τι ακριβώς είναι επιτυχία. Σε πολλά επίπεδα. Το να γελάς περισσότερο, το να κερδίζεις τον σεβασμό των επικριτών, το να βρίσκεις τα δυνατά σημεία των άλλων, το να αφήσεις τον κόσμο λίγο καλύτερο, το να ξέρεις ότι η ζωή έστω ενός ανθρώπου έχει γίνει καλύτερη λόγω των δικών σου πράξεων. Είναι μερικά από τα πράγματα που σημαίνουν πραγματική επιτυχία. Δες όλο το σημείωμα παρακάτω.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − seven =