αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο ρολόι που είναι (σχεδόν) ίδιο με το Apple Watch και κοστίζει 190 ευρώ

Το ρολόι που είναι (σχεδόν) ίδιο με το Apple Watch και κοστίζει 190 ευρώ

Η εικόνα παραπάνω μπορεί να σας μπερδέψει, ωστόσο δεν πρόκειται για το Apple Watch αλλά για το πρώτο smartwatch της Oppo, το Oppo Watch. Είναι ένα Android wearable με Snapdragon Wear 2500 της Qualcomm, 1GB RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου.

H θέληση να μοιάσει στο Apple Watch δε σταματά στην εμφάνιση αλλά προχωρά και στις λειτουργίες αφού προσφέρει ό,τι προσφέρει και το Apple Watch μείον τον ηλεκτρικό καρδιακό αισθητήρα του ΗΚΔ. Έχουμε λοιπόν δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων μέσω eSIM, πληρωμών μέσω NFC, παρακολούθηση καρδιακών παλμών, αθλητικών επιδόσεων, ποιότητας ύπνου και περιόδου για τις γυναίκες.

Το ρολόι έρχεται σε 46mm και 41mm με την AMOLED οθόνη να αποδίδει 40 ώρες και 24 ώρες χρήσης αντίστοιχα. Το ενδιαφέρον είναι πως γίνεται χρήση της VOOC τεχνολογίας ταχείας φόρτισης της Oppo, με 17 λεπτά φόρτισης να γεμίζουν την μπαταρία στο 50%. Το μεγαλύτερο μοντέλο διαθέτει αδιαβροχοποίηση 5ATM ενώ το μικρότερο 3ATM. Ακόμα και το UI είναι εντυπωσιακά όμοιο με το Apple Watch, ενώ εμφανισιακά η μόνη διαφορά που παρατηρείται είναι η έλλειψη της ψηφιακής κορώνας.

Το μοντέλο των 46mm θα κοστίζει 1.999 γουάν (€255) και αυτό των 41mm 1.499 γουάν (€190). Πληροφορίες για διάθεση εκτός Κίνας δεν υπάρχουν.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + thirteen =