αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο πρώτο paper tablet της αγοράς (και μοιάζει εντυπωσιακό)

Το πρώτο paper tablet της αγοράς (και μοιάζει εντυπωσιακό)

Το reMarkable είναι ένα tablet τελείως διαφορετικό από όλα τα άλλα, καθώς επιτρέπει τη γραφή πάνω του, σαν να ήταν ένα κομμάτι χαρτί. Το reMarkable είναι ένα e-reader και e-writer, όπως το πλασάρουν οι κατασκευαστές του, μιας και έχει όλα τα χαρακτηριστικά μίας ηλεκτρονικής συσκευής ανάγνωσης, καθώς και ένα ηλεκτρονικό σημειωματάριο το οποίο υποστηρίζει πλήρως τη λειτουργία μίας γραφίδας για τις σημειώσεις, το γράψιμο, τη ζωγραφική και το σχεδιασμό πάνω στην οθόνη του, αλλά και το μαρκάρισμα του κειμένου που διαβάζει κανείς στην οθόνη του.

Όπως τονίζει το τεχνολογικό site Pestaola.gr, η οθόνη του reMarkable έχει διαγώνιο 10.3 ιντσών, ενώ δεν έχει πάνω της γυάλινα μέρη. Η απόκριση της οθόνης του reMarkable έχει χρόνο απόκρισης 55 μικροδευτερολέπτων, επομένως η ανταπόκριση στις εντολές του Stylus είναι άμεση. Υπάρχουν 2048 επίπεδα πίεσης και ευαισθησίας, ενώ υποστηρίζονται τόσο το φορμά PDF όσο και το EPUB. Τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, το reMarkable ήταν διαθέσιμο για προπαραγγελία μέσω του site getremarkable.com, σε προνομιακή τιμή 379 δολαρίων.

Η κανονική τιμή του reMarkable, όταν αυτό βγει στις αγορές στα μισά περίπου του 2017, θα διαμορφωθεί, σύμφωνα με το New Atlas, στα 716 δολάρια στις ΗΠΑ. Το reMarkable είναι από κάθε άποψη, μία επαναστατική συσκευή για όσους αγαπούν ακόμα το χαρτί, ενώ υποστηρίζει τον cloud συγχρονισμό με άλλες mobile συσκευές σε πραγματικό χρόνο.

1-0nhabjdjwotpfsdj1gi5sw

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × one =