αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο πρώτο Four Seasons Hotel που θα δούμε στην Ελλάδα, αναζητά Director of Marketing- Που να στείλετε το βιογραφικό σας

Το πρώτο Four Seasons Hotel που θα δούμε στην Ελλάδα, αναζητά Director of Marketing- Που να στείλετε το βιογραφικό σας

Όπως έχει γίνει γνωστό από τις αρχές Σεπτεμβρίου, ο Αστέρας Βουλιαγμένης θα μετατραπεί στο πρώτο ξενοδοχείο Four Seasons στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η Four Seasons Hotels and Resorts, η κορυφαία ξενοδοχειακή εταιρεία παγκοσμίως, και η Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε., ηγέτιδα δύναμη στον χώρο του πολυτελούς τουρισμού στην Ελλάδα, ανακοίνωσαν τα σχέδια τους για τη λειτουργία της πρώτης ξενοδοχειακής μονάδας Four Seasons στην Ελλάδα, στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Το νέο ξενοδοχείο αναμένεται να λειτουργήσει ως Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, με την ολοκλήρωση της εκτεταμένης αναβάθμισης των υφιστάμενων εγκαταστάσεων, την άνοιξη του 2018.

Η εταιρία αναζητά Director of Marketing. Και μπορεί ο καθένας να στείλει το βιογραφικό του. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν γνώσεις στο budget management και το μάρκετινγκ. Ενώ πρέπει επίσης να έχουν 3-5 χρόνια προϋπηρεσίας σε αντίστοιχη θέση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικές πληροφορίες στην σχετική αγγελία που έχει δημοσιευτεί στο Linkedin.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 4 =