αρχικηΧωρίς κατηγορίαΤο πρώτο ξενοδοχείο -αποκλειστικά- για επιχειρηματίες. Και μπορείς να πληρώσεις με Bitcoin

Το πρώτο ξενοδοχείο -αποκλειστικά- για επιχειρηματίες. Και μπορείς να πληρώσεις με Bitcoin

Έχεις σίγουρα ακούσει για τους co-working χώρους εργασίας. Τι θα έλεγες τώρα να μείνεις… όλο το 24ωρο σε έναν χώρο μόνο με επιχειρηματίες; Ναι, αυτό πλέον μπορεί να γίνει. Αφού έχουμε το πρώτο ξενοδοχείο αποκλειστικά για επιχειρηματίες. Αυτή είναι η ιδέα πίσω από το Tribe Theory. Ένα «επιχειρηματικό ξενοδοχείο», που στοχεύει αποκλειστικά στους επιχειρηματίες και τους startuppers.

Το περιβάλλον μοιάζει ιδανικό. Αφού το ξενοδοχείο έχει κανονικά δωμάτια, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν και κοινόχρηστοι χώροι, έτσι ώστε να εργάζεσαι ενώ παράλληλα κάνεις networking με άλλους ανθρώπους που διαμένουν στο ξενοδοχείο την ίδια περίοδο.

Το κόστος διανυκτέρευσης φτάνει στα 26 δολάρια. Το ξενοδοχείο είναι στην Σιγκαπούρη και σύντομα θέλει να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές. Α, μπορείς αν θες να πληρώσεις και με Bitcoin. Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα μεγάλο co-working χώρο στον τελευταίο όροφο, παράλληλα με βασικές παροχές όπως δωρεάν wifi, δωρεάν πρωινό, εφημερίδες και υπηρεσία πλυντηρίου.

Ο ιδρυτής, Vikram Bharati, όπως εξηγεί στο CNBC, ελπίζει ότι η ιδέα θα απευθυνθεί στην επόμενη γενιά επιχειρηματιών που ταξιδεύουν σε μερικά από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά κέντρα του κόσμου, αλλά συνήθως δεν έχουν τα χρήματα να παραμείνουν σε ένα ξενοδοχείο.

«Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε μια κοινότητα και όχι μόνο να προσφέρουμε ένα οικονομικό κατάλυμα. Να δημιουργήσουμε ένα μέρος όπου οι άνθρωποι μπορούν να αλληλεπιδρούν με άλλους επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο», τονίζει ο ιδρυτής.

Και συμπληρώνει: «Το καλό είναι ότι κάποιος από το Καζακστάν μπορεί να συναντήσει κάποιον από το Λονδίνο και να συνεργαστεί μαζί του για δουλειές, κάτι που είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να γίνει σε κανονικά ξενοδοχεία». Μέχρι το 2019, ο ίδιος θέλει να κατασκευάσει 10 «επιχειρηματικά ξενοδοχεία» σε 10 διαφορετικές χώρες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − 2 =