αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Το πράγμα που πρέπει να κάνεις αν είσαι για πρώτη φορά επιχειρηματίας»: Εξηγεί ο άνθρωπος που έχει ιδρύσει 5 startups

«Το πράγμα που πρέπει να κάνεις αν είσαι για πρώτη φορά επιχειρηματίας»: Εξηγεί ο άνθρωπος που έχει ιδρύσει 5 startups

Σκέψου πόση εμπειρία μπορεί να έχεις αποκομίσει, αν έχεις δημιουργήσει 5 startups. Το έχει καταφέρει ο Kevin Rose. Ο ίδιος είναι σήμερα συνιδρυτής της εταιρίας North Technologies και general partner της Google Ventures. Στο παρελθόν έχει επίσης ιδρύσει τις καινοτόμες επιχειρήσεις: Digg, Milk, Revision3 και Pownce.

Μετά από όλη αυτή τη διαδρομή, ο Rose έχει καταλήξει σε ένα πράγμα που πρέπει να κάνει κάποιος ο οποίος γίνεται επιχειρηματίας για πρώτη φορά. Το πιο σημαντικό, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι να παραδεχτείς ότι δεν γνωρίζεις τα πάντα και να στηριχτείς σε άλλους για να ζητήσεις βοήθεια.

«Αυτός είναι ο τρόπος για να πάρεις ότι μπορείς. Και να αναπτυχθείς εσύ και η εταιρίας σου» λέει μεταξύ άλλων ο Rose.

«Όλοι οι πετυχημένοι επιχειρηματίες περιτριγυρίζουν τον εαυτό τους με σπουδαίους ανθρώπους. Το να εξαφανίσεις τους τοίχους του προσωπικού σου “εγώ” και να λάβεις πληροφορίες από άλλους, είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνεις. Το κάνω ακόμα και σήμερα. Έχω μια ομάδα μεντόρων και έχω πολλά πράγματα ακόμα να μάθω» υπογραμμίζει ο Kevin Rose.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − 2 =