αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο πολύ πρωινό μοντέλο: Αυτή η CEO περιγράφει το πως είναι να ξυπνάς στις 5:45 κάθε ημέρα

Το πολύ πρωινό μοντέλο: Αυτή η CEO περιγράφει το πως είναι να ξυπνάς στις 5:45 κάθε ημέρα

Η Melody McCloskey είναι σήμερα μια πετυχημένη επιχειρηματίας. Είναι ιδρύτρια και CEO της εταιρίας StyleSeat, μιας πλατφόρμας μέσω της οποία μπορείς να κάνεις κράτηση σε κέντρα ομορφιάς κάθε είδους. Με την υπηρεσία να αφορά τόσο τις γυναίκες, όσο και τους άντρες. Το αποτέλεσμα; Μέσα σε περίπου 5 χρόνια η νεαρή ιδρύτρια «σήκωσε» 40 εκατ. δολάρια σε χρηματοδοτήσεις. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, η επιχείρηση της έκανε συνολικές πωλήσεις αξίας 3,2 δισ. δολαρίων.

Πως μπορεί να είναι η καθημερινότητα μιας τέτοιας businesswoman; Η ίδια μιλά στο CNBC για έναν ιδιαίτερο κανόνα που εφαρμόζει κάθε ημέρα: Ξυπνά πολύ πρωί.

«Ξυπνάω νωρίς εδώ και αρκετά χρόνια», τονίζει η νεαρή επιχειρηματίας.

Όπως εξηγεί, παλαιότερα έμενα ξύπνια ως εργά το βράδυ, από τότε όμως που βρήκε την πρωινή ρουτίνα της, αποφάσισε να την καθιερώσει. «Είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσω μια υψηλή απόδοση και να αισθάνομαι ισορροπημένη και χαρούμενη όλη την ημέρα», εξηγεί.

Κάθε ημέρα, ξυπνά στις 5:45 το πρωί. Για μια ώρα οργανώνει το πρόγραμμα της ημέρας της, ενώ στις 7:00 κάνει γυμναστική. «Φυσικά δεν ήταν εύκολο στην αρχή», παραδέχεται, μιλώντας για το ξύπνημα. Όπως λέει -ειδικά αν δεν είσαι πρωινός τύπος- είναι δύσκολο να συνηθίσεις μια τέτοια ρουτίνα. Όμως τώρα η ίδια το έχει συνηθίσει. Και μάλιστα ξυπνά νωρίς ακόμα και τα Σαββατοκύριακα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 − 3 =