αρχικηVIRALΤο πολυτελές ξενοδοχείο, με τον ιδιαίτερο τρόπο λειτουργίας, που θέλει να «σκοτώσει» την Airbnb (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πολυτελές ξενοδοχείο, με τον ιδιαίτερο τρόπο λειτουργίας, που θέλει να «σκοτώσει» την Airbnb (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ian Schrager είναι ιδρυτής του πολυτελούς ξενοδοχείου Public, στη Νέα Υόρκη. Και θεωρεί ότι μπορεί να αντιμετωπίσει στα ίσια το φαινόμενο που λέγεται Airbnb. «Δεν μπορείς να σταματήσεις μια καλή ιδέα. Ίσως να την καθυστερήσεις, αλλά είναι μια νέα ιδέα και στο τέλος θα επικρατήσει», λέει ο ίδιος στο Business Insider.

Και συμπληρώνει: «Ο μόνος τρόπος για να νικήσεις μια νέα ιδέα, είναι με μια άλλη νέα ιδέα».

Το γιγάντιο ξενοδοχείο του έχει 367 δωμάτια. Οι τιμές ξεκινούν από τα 150 δολάρια την βραδιά. Για να ισορροπήσει τα κόστη, το Public έχει λιγότερο προσωπικό από άλλα ξενοδοχεία. Και οι πελάτες καλύπτουν αρκετές υπηρεσίες μέσω των νέων τεχνολογιών, όπως θα δείτε στο βίντεο. Με την τεχνολογία όλα μπορούν να γίνουν ευκολότερα και φθηνότερα, λέει ο Ian Schrager.

Το ξενοδοχείο έχει επενδύσει και σε κάτι ακόμα. Δεν προσφέρει απλά μια διαμονή. Έχει αρκετά μπαρ και εστιατόρια στο εσωτερικό του. Χώρους για events σχετικά με τις τέχνες. Και καφετέρια στην οροφή του. Ίσως εδώ είναι το μυστικό. Τα ξενοδοχεία δεν πρέπει να είναι ένα μέρος που απλά θα κοιμάσαι, εξηγεί ο ιδιοκτήτης του Public. Πρέπει να είναι ένας «μικρόκοσμος» μέσα στον οποίο οι άνθρωποι θα έρχονται πιο κοντά και θα κάνουν πολλές δραστηριότητες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − eleven =