αρχικηVIRALΤο πιο υγιεινό hot-dog του κόσμου είναι Vegan. Και κάνει θραύση (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πιο υγιεινό hot-dog του κόσμου είναι Vegan. Και κάνει θραύση (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιός είπε ότι το χοτ ντογκ είναι συνώνυμο μόνο με τα λιπαρά και χοληστερίνη; Και κυρίως ποιός είπε ότι απευθύνεται μόνο σε κρεατοφάγους;

Το νέο χοτ ντογκ που κάνει θραύση στο Λονδίνο, είναι το πιο λαχταριστό και χορταστικό που έχεις δει ποτέ στη ζωή σου. Και έχει την απίθανη γεύση που φαντάζεσαι όταν το βλέπεις και σου τρέχουν τα σάλια.

Υπάρχει μόνο μια μικρή λεπτομέρεια, όπως σημειώνει το News247.gr: Αυτό το χοτ ντογκ είναι… vegan! Το υποτιθέμενο λουκάνικο Φρανκφούρτης είναι φτιαγμένο από… σπόρους ηλιοτρόπιων. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μπορεί να μπερδέψει ακόμη και τον πιο απαιτητικό καλοφαγά. Όχι μόνο με την όψη του, αλλά κυρίως με τη γεύση του που θυμίζει κρέας σύμφωνα με τους δημιουργούς του.

Και όπως υποστηρίζουν, το μυστικό της επιτυχίας του κρύβεται στα ηλιοτροπία. Δοκίμασαν πολλά άλλα “φυσικά” συστατικά για να παρουσιάσουν κάτι ανάλογο όμως το πείραμα κατέληγε πάντα σε αποτυχία. Το δημιούργημά τους γίνεται πλέον ανάρπαστο στο Unity Diner του Λονδίνου, με τους πελάτες να δηλώνουν ενθουσιασμένοι αφού δεν μπορούν να καταλάβουν καμία διαφορά από το παραδοσιακό χοτ ντογκ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + 7 =